ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ


O Όλεθρος του Μικροαστού (Συνέχεια)
Σας ζητώ & πάλι συγνώμη που δεν σας απάντησα στα σχόλια που μου γράψατε στο προτελευταίο μου post! Ήταν αγένεια, αλλά μερικές φορές τα συναισθήματα είναι πιό δυνατά από τους κανόνες συμπεριφοράς....

Θα προσπαθήσω όμως να επανορθώσω τώρα, με το να κάνω post τα σχόλιά σας! Κι από δω θα σας απαντήσω. Πάμε λοιπόν:
At 9/06/2008 1:59 μμ, nikiplos said…
καλησπέρα... δεν ξέρω αν είναι βέβαια σωστό να τα ζυγίζουμε όλα με βάση το κόστος και το κέρδος... Βέβαια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ήμουν και εγώ αντίθετος, γιατί πρέπει να ξοδεύεις ανάλογα με το βαλάντιό σου...
Ξέρεις αυτά αποφασίζονται άνωθεν... θυμάσαι βέβαια τις ηλίθιες διαφημίσεις που δήθεν περάγαμε απο τη χαρά μας όταν ανακοινώθηκε το Άθενσ...
Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα τότε έχασε μια μοναδική ευκαιρία για έργα υποδομής στην Επαρχία... Αυτά που έγιναν στο λεκανοπέδιο, τα "έφαγε η μαρμάγκα"... Ευτυχώς τουλάχιστον έγιναν τα παράπλευρα (Αττική Οδός, μετρό, προαστιακός). Αμφιβάλλω ότι θα ήταν ακόμη και σήμερα έτοιμα αν δεν ήταν οι ΟΑ2004... μαζί τους όμως έφεραν άλλο ένα ..εκατομύριο κόσμο στο Λεκανοπέδιο... για μετανάστευση αμφιβάλλω... έχουμε κακή φήμη...
Εδώ που έιμαι ξέρεις έρχονται οι βολεμμένοι συμπατριώτες μας να ξεχειμάσουν, γιατί η Αθήνα πια δεν είναι ιν...
Για αυτό και δεν έχω επαφή με κανέναν...
Κρατείστε γερά εκεί στην επαρχία γιατί κρατάτε θερμοπύλες...
χαιρετισμούς


Καλέ μου Nikiplos, καλώς ήρθες στο blog μου! Συμφωνώ απολύτως μαζί σου πως ΔΕΝ πρέπει να τα ζυγίζουμε όλα με βάση το κόστος και το κέρδος! Κι εγώ μόνο για το πολύ μεγάλο πραγματικά για τη χώρα (κρίνοντας από τις συνέπειές του) θέμα των Ολυμπιακών το έκανα, γιατί όπως πολύ σωστά λες "πρέπει να ξοδεύεις ανάλογα με το βαλάντιό σου"! Άρα, όταν η Ελλάδα ήδη χρωστούσε (έλλειμμα είχαμε & τότε όπως τώρα, μόνο που τότε ήταν σημαντικά μικρότερο) ήταν τουλάχιστον απερισκεψία να αναλάβει ένα τόσο πολυέξοδο εγχείρημα... Γι΄αυτό & το κάνω θέμα! Γιατί ήταν απερισκεψία άλλων, στην οποία όμως ΔΕΝ μιλήσαμε, τους αφήσαμε να την κάνουν εις βάρος όχι μόνο δικό μας, μα & των γενιών που θα μας ακολουθήσουν. Φρίκη!
Δεν με χαλάει που δεν έγιναν με αυτά τα χρήματα έργα στην επαρχία, μια που είμαι πεπεισμένη πως ούτως ή άλλως δεν επρόκειτο να γίνουν... Με χαλάει όμως αφάνταστα, το ότι τώρα τα έργα που εγώ θα πληρώνω για όσο θα ζω, αυτοί τα ξεπουλάνε ή τα αφήνουν να ρημάξουν... Την ίδια στιγμή που ο Έλληνας δεινοπαθεί για να "τα φέρει βόλτα" & για να τα ξεχρεώνει!
Λέγοντας "μετανάστευση" καλέ μου, εννοούσα προς εύρεση εργασίας στο εξωτερικό, όπως κάποτε πήγαιναν οι παππούδες μας, επειδή η μάνα Ελλάδα δεν είχε τα μέσα να τους προσφέρει το ψωμάκι των παιδιών τους... Κάπως έτσι δε συμβαίνει & τώρα; Όταν οι Τράπεζες (οι μεγαλύτεροι κατ΄εμένα τοκογλύφοι) έχουν ήδη ξεκινήσει τις κατασχέσεις οικιών, λόγω απλήρωτων στεγαστικών δανείων;;;
Τέλος πάντων, ίσως ακόμη δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, όμως γι΄αυτό μίλησα τώρα για κόμμα bloggers (μια ιδέα έριξα), για να μη φτάσουμε στο σημείο που θα είναι όντως τραγικά!
Τέλος, δεν ξέρω αν σε ζηλεύω που ζεις στη Γαλλία... Είναι σε πολλά καλύτεροί μας οι Γάλλοι. Αλλά & σε πολλά δε θα μας φτάσουν ποτέ! Την Αγαπώ κι εγώ πολύ τούτη τη χώρα (την Ελλάδα)! Και ακριβώς γι΄αυτό θυμώνω που οι πολιτικοί μας δεν τη νιάστηκαν ποτέ, που την ξεπουλάνε με τέτοια ευκολία, που θα αναγκάσουν πάλι κάποιους πολίτες της να την εγκαταλείψουν ίσως...
Να είσαι καλά, να χαμογελάς & να συνεχίζεις να εμψυχώνεις την ...επαρχία! Το χρειάζεται!

At 9/06/2008 4:31 μμ, zouri1 said…
οτι και αν γινει,μην ξεχνας σε παρακαλω οτι φερω ηδη τον τιτλο του υπουργου


Πώς να το ξεχάσω αυτό, καλέ μου Zouri ?! Ίσα-ίσα, ακριβώς λόγω αυτής σου της εμπειρίας θα μας φανείς πολύ χρήσιμος! Αν & από το Αθλητισμού μάλλον σε βλέπω να παίρνεις μετάθεση στο Πολιτισμού (τόσες γνωριμίες με τόσες αξιόλογες ξένες κυρίες, να μην τις αξιοποιήσουμε;)!

At 9/06/2008 5:21 μμ, Ασκαρδαμυκτί said…
Λοιπόν, έχουμε και λέμε: η τωρινή τραγική κατάσταση της οικονομίας δεν έχει να κάνει ούτε με τα έξοδα των Ολυμπιακών Αγώνων ούτε με αυτά που παρέλαβε η σημερινή κυβέρνηση!
Σου υπενθυμίζω ότι πέρυσι τέτοιον καιρό είχαμε προεκλογική περίοδο και η κυβερνώσα παράταξη επέρονταν ότι επιτέλους είχε βάλει σε τάξη την οικονομία, είχε βγάλει τη χώρα απ' τη διεθνή επιτήρηση, μιλούσαν για "οικονομικό θαύμα Αλογοσκούφη" κλπ κλπ.
Βέβαια, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και γρήγορα αποκαλύφθηκε η απάτη! Ο προϋπολογισμός που η ίδια η κυβέρνηση έφτιαξε μπάζει από παντού καθώς: α) τα έξοδα έχουν εκτροχιαστεί απ' την προσπάθεια μπουκώματος του κομματικού κράτους και β) τα έσοδα είναι φυσικό να υπολείπονται των υπερφίαλων και υπεαισιόδοξων προβλέψεων του Υπουργού σε συνδιασμό πάντα με τη πολιτική βούληση για μη ουσιαστική πάταξη της παραοικονομίας και φοροδιαφυγής!
Η άποψη "όλοι ίδιοι είναι" δεν στέκει! Γιατί ερωτώ: η προηγούμενη κυβέρνηση διανοήθηκε ποτέ να φορολογήσει με 10% τους μικροεπαγγελματίες από το πρώτο ευρώ;
Διανοήθηκε ποτέ να αυξήσει το ΦΠΑ όπως έκανε ο Αλογό το 2005; Και πολλά άλλα...
Προσωπικά είμαι βεβαιος πως η Ελλάδα είναι μια πλούσια χώρα κι αν υπάρξει σωστή και χρηστή διαχείριση μπορεί άνετα να θρέψει τα παιδιά της!
Γι' αυτό στην κυβέρνηση των μπλόγκερς ζητώ να μου δώσετε το Υπουργείο Οικονομικών!


Βρε Άσκαρ μου! Είχες δεν είχες, κομματικά μου απάντησες πάλι! Μα εγώ η καϋμένη γι΄αυτό έγραψα "Όχι, δε θέλω καθόλου να δικαιολογήσω με όλη την ιστορία των ολυμπιακών τη σημερινή κυβέρνηση! Γιατί ήξεραν πάρα πολύ καλά τί παρελάμβαναν, τί υπέρογκα χρέη είχε επωμιστεί η χώρα & παρόλα αυτά έταζαν & έταζαν & έταζαν προεκλογικά." Όμως θα συμφωνήσω κι εγώ μαζί σου, πως η Ελλάδα με σωστή διαχείριση μια χαρά μπορεί να γίνει αυτάρκης! Αλλά το θέμα είναι ΠΟΙΟΣ θα την κάνει αυτή τη διαχείριση;;; ΕΣΥ στο Οικονομικών, έ; Ε, λοιπόν μια χαρά θα τα πήγαινες! Το πολύ-πολύ οι τύποι με τα κότερα να μην σε πολυγούσταραν, αλλά αυτοί δεν μας απασχολούν, ούτως ή άλλως! Σε προτείνω λοιπόν!

At 9/06/2008 6:41 μμ, ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said…
Θα σταθώ εδώ, που έμμεσα σήμερα το έθιξα στα σχόλιά μου. Στο κομμάτι του Askard, που τα λέει ΟΛΑ: "Προσωπικά είμαι βεβαιος πως η Ελλάδα είναι μια πλούσια χώρα (θα προσθέσω και αυτάρκης) κι αν υπάρξει σωστή και χρηστή διαχείριση μπορεί άνετα να θρέψει τα παιδιά της!
΄Οσο για τη συνονόματη.... εκδικείται μέσω του πλούσιου γάμου της όλο το πολιτικο σύστημα.
Κατά βάθος ο φιλόδοξοι άνθρωποι μισούν όλο τον κόσμο ακόμη και τη γη που τους γέννησε...
΄Οσο για το κόμμα των bloggers... αντέχεις το φτύσιμο;
Στη συνείδηση των πολλών είμαστε οι....ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ....
Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές


Γλυκιά μας Γλαρένια, απάντησα ήδη στον Άσκαρ για την αυτάρκεια της χώρας μας! Αλλά για το ...φτύσιμο, ΔΕΝ το δέχομαι! Στο χέρι μας είναι να μας πάρουν στα σοβαρά!!! Το θέμα είναι πως κάτι πρέπει να γίνει! Και τουλάχιστον όλοι εμείς οι bloggers έχουμε έναν τρόπο επικοινωνίας, αυτό μπορεί να γίνει μια πολύ καλή αρχή, δε νομίζεις;;; Σε φιλώ!

At 9/07/2008 12:49 πμ, simela said…
χαχαχααααααααααα
σε διάβασα στο μειλ που μου 'στειλες....αποθέωση είσαι!!!
συμφωνώ στην κάθε γραμμή του κειμένου σου!
καλά αν ήταν στο δικό μου το χέρι τους ολυμπιακούς θα τους σταματούσα!
ούτως ή άλλως καθαρός αγώνας δεν γίνεται, η ντόπα δουλεύει κι όχι η φυσική δύναμη του αθλητή!
όσο για κόμμα των bloggers είμαι μέσα!
μη με ξεχάσετε όταν το ξεκινήσετε έτσι;


Συμέλα μου! Δεν ξέρω αν είμαι αποθέωση, ξέρω όμως πως δε γουστάρω να μη λέω αυτό που σκέπτομαι! Και στην προκειμένη σκέπτομαι πως αν είχαμε κι άλλους σαν εσένα να μας υποστηρίζουν, θα γινόμασταν σίγουρα εξουσία! Λοιπόν, το εννοώ, δεν ξέρω πότε & ποιός θα το ξεκινήσει, όμως σίγουρα εσύ θα είσαι μέσα! Γιατί η παρρησία σου & το τσαγανό σου θα μας είναι ιδιαιτέρως χρήσιμα!!! Να περνάς πολύ-πολύ όμορφα εκεί στα ξένα & θα τα λέμε!

At 9/07/2008 12:52 πμ, αθεόφοβος said…
Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά πολλές φορές όταν μπαίνω στο μπλογκ σου το σύστημα κολάει και δεν ανοίγει τα σχόλια.Έχω την υποψία ότι πρέπει να φταίει η μουσική που γίνεται αυτό.
Όσο για την κυρία που γράφεις που είναι προφανές ότι ψοφάει για προβολή τουλάχιστον αυτή από ότι λέγεται έβαλε και από την τσέπη της για πετύχουν οι αγώνες και μαζί και η προσωπική της φιγούρα και από ότι φάινεται δεν έβγαλε από αυτούς γιατί δεν έιχε και την ανάγκη να βγάλει.
Εκέινη που την δίνει είναι εκείνη η τσιτωμένη μούμια με το νοσοκομείο των παιδιών με κακοήθεια που όλο μοστράρει σε διάφορες εκδηλώσεις για συλλογή χρημάτων αλλά δεν λεει να βάλει η ίδια το χέρι στην τσέπη για να το φτιάξει.


Αθεόφοβε καλέ μου, καταρχήν όντως πρέπει να φταίει η μουσική, οπότε θα την αφαιρέσω για λίγο καιρό από τον κώδικα & βλέπουμε. Για την κυρία Γιάννα τώρα, για να πω την αλήθεια δεν τα έχω μαζί της, ξέρω (το έγραψα κιόλας) πως άλλοι ήταν πίσω από αυτή & απλά η ίδια ανέλαβε λόγω "γνωριμιών" να ...βγάλει το φίδι από την τρύπα! Ωστόσο, μια που όλη η ιστορία των Ολυμπιακών τότε της χώρας μας, ήταν απόλυτα συνυφασμένη με το πρόσωπό της, δεν μπορούσα φυσικά να μην της κάνω την ...τιμή να την αναφέρω!
"Τσιτωμένη";! Εξαιρετικά πετυχημένο! Σχεδόν σα μούμια θα έλεγα εγώ! Αφού δεν μπορεί ούτε να γελάσει από το ...τσίτωμα! Μιλάει & έχει το ανέκφραστο ύφος του ...Βούδα! Μα δεν ξέρεις καλέ μου, για ποιό λόγο αυτές οι κυρίες "αφιερώνουν" τον πολύτιμο χρόνο τους σε αγαθοεργίες; Για προβολή, για να το παίζουν ανθρωπίστριες, αλλά & για να γλιτώνουν τα τεράστια ποσά που θα φορολογούνταν, εάν δεν είχαν προβεί στις δωρεές τους!!! Γιατί όντως κάνει δωρεές, μόνο που τις κάνει για να εκπίπτουν από το τεράααααστιο εκκαθαριστικό της...

At 9/07/2008 11:03 πμ, spy said…
OMORFH GITONIA!
OSO TO KOMA TON BLOGGERS POY PROTEINEIS ,DEN EINAI K ASXIMH IDEA! ALLA TO BLEPO XLOMO! PERSI AN THIMASE TETOIA PERIPOY EPOXH ,STHN ATHINA OI BLOGERS EIXAN KANEI MIA EPITHXHMENI POREIA DIAMARTIRIAS!HTAN MIA KALI ARXI! ALLA META DEN YPHRXE SYNEXEIA! GIATI?
K APANTO->AYTO POY SOY GRAFEI H FILI SIMELA PARANO TA LEEI OLA:"OSO GIA KOMMA BLOGGERS EIMAI MESA! MH ME KSEXASETE OTAN TO KSEKINISETE ETSI?"
KALA NA PERNAS K PERNA K KAMIA VOLTA APO THN GEITONIA MOY!!


Φίλε Spy, καλως ήρθες! Σε ευχαριστώ καταρχήν για τα θερμά σου λόγια σχετικά με την ομορφιά του blog-οσπιτικού μου. Δεν ξέρω εάν πραγματικά είναι όμορφο, μάλλον όμως είναι ...λιχούδικο(σοκολάτες βλέπεις σας σερβίρω με το template μου)!
Χαίρομαι που είσαι μέσα εάν προκύψει προσπάθεια υλοποίησης της ιδέας μου! Κι όσο για το ότι δεν υπήρξε συνέχεια πέρισυ μετά την πορεία διαμαρτυρίας των bloggers, ΜΗΝ απογοητεύεσαι! Εν καιρώ, όταν το κλίμα θα είναι έτοιμο, όταν θα έχει ωριμάσει, τότε θα δεις που μπορεί να γίνει & κανένα θαύμα! Γιατί σκέψου: στην πετυχημένη πορεία που λες, δεν συμμετείχαν καν οι bloggers της επαρχίας!!! Οι οποίοι -να ξέρεις- δεν υπολείπονται καθόλου σε αποφασιστικότητα ή δυναμισμό, το αντίθετο θα έλεγα! Κι έπειτα, από πέρισυ μέχρι φέτος, ξέρεις πόσα νέα blogs έχουν ξεκινήσει; Άρα; Είμαστε ουκ ολίγοι! Θα τα λέμε!

At 9/07/2008 12:55 μμ, habilis said…
!!!Για ονομα του θεού.Οχι κόμμα των bloggers οι περισότεροι bloggers ειμαστε σε κωμα...[μην βάλεις τωρα τις φωνες, χιουμορ κάνω]..


Καλώς ήρθες κι εσύ φίλε Habilis! To ξέρω πως κάνεις χιούμορ, όμως δεν μπορώ να μην ανταπαντήσω (με χιούμορ πες κι εγώ): εάν λοιπόν καλέ μου, οι bloggers είμαστε σε κώμα, τότε οι μή bloggers τί να πουν; Έ;...
Το blog σου πολύ ιδιαίτερο!

At 9/08/2008 3:20 μμ, Sidepap21 said…
Καλησπέρα, κατ' αρχάς
να σας ζήσουν τα βαφτιστήρια ...
Συμφωνώ με τους Ολυμπιακούς αγώνες
η χώρα μας έκανε μια τεράστια φούσκα
που τελικά έκανε "Μπάμ" ...
Αποτέλεσμα ένα σωρό εγκατελειμένες
εγκαταστάσεις, το χάλι με το Βατοπέδι
Κι αρκετά λεφτά χαμένα που θα μπορούσαν
να προσφέρουν υποδομές στην επαρχία
Νησιά Αιγαίου π.χ. αλλά κι αλλού...
ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ...


"Άγρυπνε" φίλε Sidepap21 σε καλωσορίζω κι εσένα με χαρά! Να είσαι καλά για τις ευχές, μακάρι τα μικρά να είναι πάντοτε υγιή & καλότυχα εύχομαι κι εγώ!
Για τη φούσκα των Ολυμπιακών έχεις κι εσύ απόλυτο δίκιο! Το χειρότερο βέβαια είναι που ήρθε κι αυτή η φούσκα μετά την άλλη, εκείνη του χρηματιστηρίου! Έ & πόσα να αντέξει κανείς σ΄αυτόν τον τόπο; Θα τα ξαναπούμε!

-----------------------^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^-----------------------

Καλοί μου Φίλοι, αφού σας ευχαριστήσω που με τιμήσατε στο τόσο σημαντικό (κατ΄εμένα) αυτό θέμα μου, θα σας μιλήσω απολύτως ειλικρινά:
Λοιπόν, ξέρω πως η κοινωνία μας δεν είναι ακόμη έτοιμη να δεχτεί μια τόσο σημαντική κίνηση, όπως θα ήταν ένα κόμμα αποτελούμενο από bloggers! Όπως ακριβώς ξέρω πως εν καιρώ θα τη δεχτεί & θα την αφομοιώσει αυτή την κίνηση! Γιατί ακριβώς δεν μας έχουν αφήσει άλλα περιθώρια, ο Έλληνας αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε τρομερό αδιέξοδο, βλέπει τις ελπίδες του για οικονομική ανάκαμψη να θρυμματίζονται & τις καταθέσεις του να μηδενίζονται! Από την άλλη τα χρέη του υψώνονται μπροστά του σα θεριά έτοιμα να τον κατασπαράξουν... Το 85% των ελληνικών νοικοκυριών είναι καταχρεωμένο κι ας παριστάνει ακόμη το ...άνετο & αμέριμνο. Το υπόλοιπο 10% ζει ήδη κάτω από τα όρια της φτώχειας & μόνο ένα 5% διάγει βίον πολυτελή! Κι αυτό το 5% είναι βέβαια οι πολιτικοί μας με τα φιλαράκια τους...
Ως πότε όμως θα περιμένουμε για να κάνουμε κάτι; Εδώ δεν παίζεται μόνο η δική μας η ευημερία, παίζεται & η ζωή των παιδιών μας! Τα οποία έχουν δικαίωμα στη μόρφωση, σε μια ζωή υγιή από όλες τις απόψεις! Κι εμείς οφείλουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους τη διασφαλίσουμε! ΕΜΕΙΣ!!!
Όχι, δεν έχω προσωπικές βλέψεις ούτε για "πολιτικάντισσα", ούτε για τίποτε τέτοιο! Μόνο που δεν μπορώ να σωπαίνω όταν όλα ακριβαίνουν, όταν βγαίνω μια βόλτα & βλέπω όλο & περισσότερους ανθρώπους γύρω μου ανήμπορους κι εγκαταλελειμμένους από το υποτιθέμενο "κράτος πρόνοιας", όταν βλέπω να στήνουν τρελλό χορό τα κοράκια των τραπεζικών από τα σπίτια που θα βγάλουν στο σφυρί & θα τα αγοράσουν οι άνθρωποί τους μισοτιμής, όταν το νερό το πληρώνω πιό ακριβό κι από τη βενζίνη του αυτοκινήτου μου, κι όταν ακούω τους πολιτικούς να με εμπαίζουν κατάμουτρα λέγοντάς μου "εγώ πάντοτε ζούσα ως εύπορος".....!

Εγώ λοιπόν φίλοι μου, απλά έριξα μια ιδέα! Τη δική μου ταπεινή ιδέα! Η οποία προκύπτει από τη δική μου αίσθηση πως ΚΑΝΕΝΑ κόμμα αυτή τη στιγμή της χώρας μου δεν με εκφράζει, δεν με πείθει, δεν με ικανοποιεί! Από ΕΣΑΣ όλους εξαρτάται, αν συμμερίζεστε την άποψή μου κι αν θέλετε να δράσετε, να δράσουμε πριν να είναι πολύ αργά! Πριν να φτάσουν τα πράγματα στο απροχώρητο... Όταν θα είστε έτοιμοι, ...σφυρίξτε μου! Θα είμαι κι εγώ μαζί σας!
Σας φιλώ γλυκά,
Μαρία.
11 Responses
  1. καλή εβδομάδα ομορφούλα!!!!!!!!!!


  2. Όχι απλά συμφωνώ για τους Ολυμπιακούς και όσα λες,αλλά νιώθω τόση οργή μέσα μου γι αυτό το θέμα....


  3. Θα μου δανείσεις το ερυθρόλευκο σκουφάκι του μπέμπη;
    Σε λίγο αρχίζει το ματσάκι του Θρύλου...


  4. stardust30 Says:

    Φσσσσσσσσσσσσστ!
    Κι εγώ είμαι έτοιμος!
    Το kolpo groso με τους Ολυμπιακούς έγινε για να πάρουν κάποιοι μίζες.
    Δεν πιστεύω πως το θέμα έγινε για να "γίνει διάσημη η χώρα μας" αλλά ούτε για να γίνουν δημόσια έργα που θα μείνουν 'κληρονομιά'-στο κάτω κάτω τα έργα που γίνονται για αγώνες δεν είναι αυτά που χρειάζεται η χώρα μας- η χώρα χρειάζεται νοσοκομεία, σχολεία, γηροκομεία και μουσεία όχι γήπεδα.

    Άσχετο με το θέμα του ποστ: αυτές οι σοκολάτες πάνω-πάνω πως θα γίνει να τις μοιραστούμε;;;;;
    Τις είδα και μου τρέξαν τα σάλια..
    σλουρπ..


  5. stardust30 Says:

    Και αν μπορείς κάνε μου μια χάρη(φαντάζομαι θα'ναι χρήσιμο και σε άλλους) επέτρεψε στις ρυθμίσεις σου τα σχόλια και από άλλες πηγές blogs πλην της google(εγώ ας πούμε είμαι στην wordpress).
    Σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων
    :)


  6. φιλάκια γλυκιά μου!!!!!!

    καλή εβδομάδα!!!!!!!!!!!!!!!!


  7. Eυχαριστώ πολύ γλυκιά Ζαχαρούλα μας! Και για σένα καλή μου!


  8. Καλώς ήρθες καλή μου Δήμητρα στο blog-οσπιτικό μου! Μάλλον όλοι οι Έλληνες έτσι νιώθουμε, το κακό είναι πως οι έχοντες την εξουσία ποτέ δεν υπολογίζουν τους πολίτες...
    Να είσαι καλά γλυκιά μου!


  9. Άσκαρ μου, δικό σου! Αλλά σε κανέναν δε θα πηγαίνει περισσότερο από τον μικρό κύριο της φωτογραφίας!
    Φιλιά βρε!


  10. Καλώς τον Stardust30 μας! (Πολύ όμορφο το "αστερόσκονη"!) Το σφύριγμα πρέπει να είναι ...κλέφτικο! Όσο για τους Ολυμπιακούς, φυσικά έχεις απόλυτο δίκιο πως η χώρα μας χρειάζεται άλλα πράγματα πολύ μεγαλύτερης ουσίας από τα ...ολυμπιακά έργα που στην πλειοψηφία τους εξάλλου τώρα ή ερημώθηκαν ή τα ...ξεπουλάνε! Ας τα λέμε τουλάχιστον αυτά, μήπως & στο μέλλον πάψουμε όλοι μας να είμαστε τόσο νωθροί κι αρχίσουμε να απαιτούμε!
    Το αίτημά σας αγαπητέ μου υλοποιήθηκε!
    Να είσαι καλά, θα τα λέμε.


  11. Eπ, παράλειψη προς Stardust30: τις σοκολάτες καλέ μου, τις έχω βάλει εκεί σαν γλυκό κέρασμα προς όλους σας! Μπορείς να τις ...τσακίσεις ελεύθερα!