ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ




"Η αισιοδοξία μου με σώζει" ή
Τα Νέα μου & το λούκι που περνώ...

Τα Νέα μου λοιπόν! Είμαι έγκυος! Ναι, το θέλαμε πάρα πολύ, ναι το επιδιώξαμε & ήρθε! Και τώρα καλούμαι να το αντιμετωπίσω... Ποιό, έ; Θα σας πω.
Λοιπόν, όπως ήδη όσοι με διαβάζετε καιρό θα ξέρετε, έχω μια πολύ αληθινή & ζεστή σχέση με τον σύντροφο & σύζυγό μου το Στελλάκο μου κι έχουμε μια υπέροχη κορούλα 2,5 χρονών τη Σμαραγδούλα. Όλα μέχρι εδώ καλά. Τους τελευταίους μήνες συζητούσαμε το να κάνουμε δεύτερο παιδί, το είχαμε αποφασίσει. Δεν είμαι από τις γυναίκες που θέλουν οι ηλικιακές αποστάσεις των παιδιών τους να είναι μεγάλες για να "ξεκουραστούν" & οι ίδιες, αντίθετα, θεωρώ πως τα 3-4 χρόνια απόσταση από το ένα παιδί στο επόμενο είναι ιδανικά γιατί & το πρώτο έχει μεγαλώσει πλέον & αυτοεξυπηρετείται, αλλά & μεταξύ τους θα μπορούν να παίζουν σε 2 χρόνια περίπου. Έτσι λοιπόν, μια που αγαπάμε πολύ (ειδικά εγώ) τα παιδιά & αφού θέλουμε οπωσδήποτε να μεγαλώσει με αδερφάκι η μικρή (πιστεύοντας πως θα είναι πολύ καλύτερα για την ανάπτυξη του χαρακτήρα της) το αποφασίσαμε & ήρθε αμέσως! Δόξα τω Θεώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα να συλλάβω. Από δω & πέρα όμως αρχίζει ο Γολγοθάς μου... Και δεν υπερβάλλω καθόλου!
Πριν γεννήσω την κόρη μου είχα κάνει 3 παλίνδρομες κυήσεις. Δε θέλω να αναφερθώ εκτεταμένα στο τι είναι η παλίνδρομη κύηση γιατί είναι μια πολύ πονεμένη ιστορία αφού ούτε η ιατρική ακόμη δεν ξέρει από τι προκαλείται & πώς μπορούν να την προλάβουν. Θα πω μόνο για όσους δε γνωρίζουν πως είναι κάτι σαν αποβολή: πεθαίνει το μωρό μέσα σου εντελώς ανεξήγητα & μάλιστα δεν έχεις κανένα σύμπτωμα, αίμα ή οτιδήποτε που θα σε βοηθήσει να το καταλάβεις. Εσύ απλά πας μια μέρα στο προγραμματισμένο σου με το γιατρό ραντεβού να δεις το μωρό που μεγαλώνει κι εκεί απλά παθαίνεις την πλάκα σου, αφού ο άνθρωπος βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να σου πει πως δυστυχώς το παιδί που έχεις μέσα σου έχει πεθάνει... Κι αν αυτό συμβεί τον πρώτο καιρό (δλδ μέχρι & το δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης) πρέπει να θεωρήσεις πως είσαι & "τυχερή" αφού δε θα χρειαστείς απόξεση ή τεχνητό τοκετό (όπως μια γνωστή μου που της συνέβη στον 5ο μήνα) για να "καθαρίσουν" τον οργανισμό σου από το νεκρό έμβρυο.
Είχα λοιπόν 3 παλίνδρομες κυήσεις πριν γεννήσω την κόρη μου & μία όταν αυτή ήταν 8 μηνών, οπότε εντελώς απρογραμμάτιστα είχα ξαναμείνει έγκυος, κάτι το οποίο με είχε χαροποιήσει πολύ (η εγκυμοσύνη). Για καλή μου τύχη μέσα στην ατυχία μου & οι 4 μου συνέβαιναν στα πρώτα στάδια της κύησης.
Θεραπεία για την ιστορία αυτή δυστυχώς ακόμη δεν υπάρχει, τουλάχιστον όχι αποτελεσματική! Λογικό, αφού οι γιατροί δεν μπορούν να βρουν από τί προκαλείται δεν μπορούν να βρουν & τη θεραπεία. Έτσι στις 2 από τις 4 με προτροπή των γιατρών μου έκανα μία ένεση (innohep) καθημερινά μόνη μου στην κοιλιακή χώρα & έπαιρνα & χάπια προγεστερόνης(utrogestan). Όλα αυτά καθαρά προληπτικά & σχεδόν "δοκιμαστικά" αφού δεν ξέραμε εάν θα είχαν αποτέλεσμα. Τα είχα τηρήσει κατά γράμμα, η κοιλιά μου είχε γίνει μελανή πραγματικά από τις ενέσεις, αλλά αυτό δεν με ένιαξε. Με ένιαξε βέβαια όταν ούτε αυτά είχαν αποτέλεσμα & πέθανε πάλι το μωρό. Δύο φορές. Τέλος πάντων, έχω αποφασίσει με καθαρά δική μου ευθύνη να ΜΗΝ κάνω αυτή τη φορά καμμία θεραπεία αφού δεν έχει βγει καμμιά καινούρια από ό,τι μου είπαν οι γιατροί. Ούτε καν εξετάσεις αίματος (τότε πήγαινα & έδινα κάθε 2η μέρα αίμα για να ελέγχουν την άνοδο της β χοριακής στον οργανιμσό μου, αυτό σαν ένδειξη για το αν το παιδί αναπτύσσεται κανονικά) κάνω.
Εξάλλου & στην εγκυμοσύνη της κόρης μου πάλι δεν έκανα τίποτα, παρά τις έντονες τότε προτροπές των γιατρών & πήγε μια χαρά!
Έτσι & τώρα λοιπόν, αρνούμαι να γίνω πειραματόζωο & μάλιστα σε μια θεραπεία που την έχω ήδη δοκιμάσει 2 φορές χωρίς αποτέλεσμα. Δεν το βλέπω λογικό: αφού & τις 2 φορές που την έκανα η κατάληξη ήταν ανεπιτυχής & αφού στην επόμενη εγκυμοσύνη τότε στην κόρη μου χωρίς καμμία θεραπεία & παρά τα άσχημα προγνωστικά (γιατί όσες περισσότερες παλινδρομήσεις σου συμβούν τόσο μειώνεται στατιστικά τουλάχιστον η ελπίδα να καταφέρεις να αποκτήσεις ένα γερό παιδί) εγώ τα κατάφερα, θέλω να πιστεύω πως θα τα καταφέρω ξανά να αποκτήσω & δεύτερο (& γιατί όχι & τρίτο!) παιδί!!! Είμαι από τη φύση μου ιδιαιτέρως αισιόδοξο άτομο & αυτή μου η αισιοδοξία με έχει βοηθήσει σε πολύ σημαντικές καταστάσεις στη ζωή μου. Στην παρούσα μάλιστα φάση ο γιατρός μου που τον αγαπώ πάρα πολύ & σαν άνθρωπο, μου είπε επί λέξη όταν αρνήθηκα να επαναλάβω τις ενέσεις: "αυτή σου η αισιοδοξία μας σώζει"! Και φυσικά δεν επέμεινε αφού έζησε ο ίδιος από κοντά την ιστορία με την κόρη μου!
Εδώ όμως αρχίζουν τα άσχημα. Μπορεί να είμαι φύση θετικό άτομο, μπορώ να είμαι αγωνίστρια & πεισματάρα όταν κάτι το θέλω πραγματικά, ωστόσο σ΄αυτή τη φάση τα έχω βρει λιγάκι ...μπαστούνια. Ναι μεν πιστεύω με όλο μου το είναι (σχεδόν διαισθητικά!) πως εγώ θα αποκτήσω οπωσδήποτε κι άλλο παιδί αν όχι παιδιά! Ναι μεν το θέλω πραγματικά & μάλιστα τώρα μάλλον περισσότερο από πριν γεννήσω τη Σμαράγδα γιατί τώρα ξέρω, έχω ζήσει τη μαγεία, την απίστευτη ευτυχία, την ολοκλήρωση που σου προσφέρει ένα παιδί! Όμως!
Τώρα έχω πολύ μεγάλο άγχος για να πάει καλά, κάτι που τις προηγούμενες φορές για μένα δεν υπήρχε, σχεδόν ούτε σαν λέξη! Τότε έλεγα "θα πάει καλά & αν δεν πάει τώρα, θα πάει την επόμενη φορά"! Ενώ τώρα, είμαι εξαιρετικά αγχωμένη, πράγμα περίεργο για μένα... Κοιμάμαι ελάχιστα τα βράδυα γιατί το μυαλό μου συνέχεια στριφογυρνά σε άσχημες καταστάσεις, το στομάχι μου είναι μονίμως ερεθισμένο & με πονά, το μόνο καλό είναι που έχω τώρα την κορούλα μου η οποία με κάνει συνέχεια να γελώ & με ηρεμεί! Και φυσικά η ανοχή του Στελλάκου μου & η υποστήριξή του, η βεβαιότητά του πως θα τα καταφέρω & η πίστη του σε μένα είναι επίσης δυνατοί μου σύμμαχοι!
Αλλά κάτι πρέπει να κάνω για να ...με ελέγξω! Ειλικρινά με ξαφνιάζει ο εαυτός μου! Εγώ που πάντα ήξερα τί ήθελα & πώς θα το καταφέρω, τώρα τα έχω λιγάκι ψιλοχαμένα. Δεν μπορώ να μου επιβληθώ, να γελάσω με την ψυχή μου, να απομακρυνθώ από το πρόβλημα για να το προσπεράσω έτσι πολύ πιό εύκολα (αυτή ήταν η τακτική μου πάντοτε μέχρι σήμερα), να ηρεμήσω. Η ψυχολογία μου έχει έρθει τα πάνω-κάτω. Ο άντρας μου λέει πως αυτό είναι ένδειξη ότι η εγκυμοσύνη προχωρά μια χαρά & πως αφού στην εγκυμοσύνη της Σμαράγδας δεν είχα καθόλου άσχημα συμπτώματα, τώρα θα είναι & γιος! Εγώ από την άλλη σκέπτομαι: δε με νιάζει καθόλου ειλικρινά το φύλλο του μωρού, αρκεί να πάει καλά & να αποκτήσω & δεύτερο γερό μωράκι!
Αλλά δεν το βάζω κάτω, θα το παλέψω. Τώρα πρέπει να είμαι στην αρχή του 2ου μήνα της κύησης, σε κάνα δυό εβδομάδες λέω να πάω στον γιατρό (εάν μέχρι τότε πάνε βέβαια όλα κατευχήν) & τότε φυσικά θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις. Ως τότε όμως, ευχηθείτε μου καλή τύχη! Ο επόμενος μήνας θα είναι για μένα πολύ δύσκολος & πολύ σημαντικός ταυτόχρονα.
Να είστε καλά αγαπημένοι μου, Σας ευχαριστώ!
36 Responses
  1. Τί όμορφα νέα διάβασαν σήμερα τα ματάκια μου! Με το καλό αγαπημένη ηλιαχτίδα.
    Είμαι σίγουρη πως ο σύζυγος και σύντροφός σου, ο πολύτιμος Στελλάκος, έχει δίκιο.
    Είναι όλα δείγματα πως η εγκυμοσύνη προχωρά καλά.
    Μου΄χει συμβεί κι εμένα παλλίνδρομη (μία μόνο) και ξέρω πως είναι. Ένα χρόνο μετά την απώλεια απόκτησα το κοριτσάκι μου...Κι εγώ αρνήθηκα ενέσεις και χάπια πεισματικά. Άφησα την μεγάλη πίστη μου κι αγάπη (που ξέρω ότι έχεις κι απ΄τα δύο) να κάνει αυτό που έπρεπε. Απ΄την άλλη πιστεύω ακράδαντα πως η φύση ξέρει. Για κάποιο λόγο τα έμβρυα αυτά δεν μπορούν ν΄αναπτυχθούν φυσιολογικά και γι΄αυτό η φύση τους δίνει την ευκαιρία να γλιτώσουν από μαρτύρια...
    Απ΄την ψυχή μου εύχομαι (και ξέρω) πως όλα θα πάνε καλά...
    Σε φιλώ και να μας ενημερώνεις παρακαλούμε
    Μπλού


  2. Τί όμορφα νέα διάβασαν σήμερα τα ματάκια μου! Με το καλό αγαπημένη ηλιαχτίδα.
    Είμαι σίγουρη πως ο σύζυγος και σύντροφός σου, ο πολύτιμος Στελλάκος, έχει δίκιο.
    Είναι όλα δείγματα πως η εγκυμοσύνη προχωρά καλά.
    Μου΄χει συμβεί κι εμένα παλλίνδρομη (μία μόνο) και ξέρω πως είναι. Ένα χρόνο μετά την απώλεια απόκτησα το κοριτσάκι μου...Κι εγώ αρνήθηκα ενέσεις και χάπια πεισματικά. Άφησα την μεγάλη πίστη μου κι αγάπη (που ξέρω ότι έχεις κι απ΄τα δύο) να κάνει αυτό που έπρεπε. Απ΄την άλλη πιστεύω ακράδαντα πως η φύση ξέρει. Για κάποιο λόγο τα έμβρυα αυτά δεν μπορούν ν΄αναπτυχθούν φυσιολογικά και γι΄αυτό η φύση τους δίνει την ευκαιρία να γλιτώσουν από μαρτύρια...
    Απ΄την ψυχή μου εύχομαι (και ξέρω) πως όλα θα πάνε καλά...
    Σε φιλώ και να μας ενημερώνεις παρακαλούμε
    Μπλού


  3. Ανώνυμος Says:

    ηλιαχτίδα μου την μαγική λέξη την είπες! "πειραματόζωο" να μη γίνεις!!!!

    η δύναμη και η σοφία της φύσης όλα τα τακτοποιεί!
    μακριά από κάθε χάπι και φάρμακο κυρίως κατά την εγκυμωσύνη!
    έχουν γίνει κάτι σκάνδαλα εδώ όσον αφορά τα χάπια που έχω αποφασίσει να μη βάλω στο στόμα μου τέτοια, αν και ούτε καν ασπιρίνη έβαζα και πριν...

    "όλα θα πάνε καλά" αυτό να μάθεις να ζητάς από το σύμπαν πρωί και βράδυ - να το λες, μάλιστα, δυνατά να το ακούς την ώρα που το λες για να το πιστεύεις κι εσύ!


  4. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά γιατί τώρα πια έχεις και μια χειροπιαστή απόδειξη.
    Γέννησες ένα γερό παιδί που αποδεικνύει έμπρακτα ότι το όλο σύστημα λειτουργεί σωστά.
    Μην στεναχωριέσαι για τις παλίνδρομες.
    Στο μεγαλύτερο ποσοστό τους οφείλονται σε ανωμαλίες του εμβρύου που η ίδια η φύση δεν το αφήνει,και καλά κάνει,να αναπτυχθεί.


  5. Μπλού... γλυκιά μου, δε φαντάζεσαι πόσο με άγγιξαν τα λόγια σου! Πίστη & Αγάπη!!! Έχεις δίκιο, πάντα είχα κι απ΄τα δύο & πάντα ήταν υπεραρκετά για να με βγάλουν από τυχόν αδιέξοδα, αφού αυτά είναι το παν τελικά στη ζωή μας... Tί να πω; Να είσαι καλά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα & η καρδούλα σου να είναι ευτυχισμένη & πλήρης από την αγάπη τους! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!


  6. Ναι Συμέλα μου, έτσι ακριβώς είναι καλή μου! Μου ξαναέδειξες τον ...εαυτό μου: εγώ είμαι αυτή που πάντοτε προέτρεπα τους άλλους να σκέπτονται θετικά & να πιστεύουν στις επιθυμίες τους γιατί έτσι έχουν κάνει τουλάχιστον το μισό δρόμο προς την πραγματοποίησή τους κι εγώ τώρα για 1η φορά στη ζωή μου (άγνωστο γιατί) είχα ξεχάσει αυτή τη μαγική δύναμη που έχουμε μέσα μας... Πίστη, ναι, αυτή κάνει όλα τα θαύματα κι έτσι θα γίνει & τώρα! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!


  7. Καλέ μου Αθεόφοβε, για άλλη μια φορά οι συμβουλές σου σε θέματα ιατρικής φύσεως (& όχι μόνο) είναι απολύτως σωστές! Το ότι οι παλίνδρομες κυήσεις συνήθως οφείλονται σε εμβρυικές ανωμαλίες μου το είχε πει & ο γιατρός μου, αλλά εγώ δυσκολευόμουν να το πιστέψω, αν μη τι άλλο γιατί σε όλο & περισσότερες γυναίκες τα τελευταία χρόνια μάθαινα πως συνέβαιναν, με αποτέλεσμα να απορώ για το πώς είναι δυνατό να υπάρχει ξαφνικά τέτοια πληθώρα "λάθος" ή "προβληματικών" εμβρύων...
    Αλλά κι αυτό μου αποδείχτηκε: στην 4η παλινδρόμηση που πέρασα, παρότι συνέβη αρχές του 2ου μήνα κυήσεως, μου πρότεινε ο αγαπημένος μου γιατρός (& φίλος) να κάναμε απόξεση (κι ας μην ήταν απαραίτητη) ώστε να στέλναμε το "έμβρυο" για ιστολογικές εξετάσεις. Το κάναμε & πραγματικά αυτές είχαν δείξει τριχρωμία στο χρωμόσωμα 13... Δλδ φρίκη, κάτι που αν & με τρόμαξε, με έκανε φυσικά τελικά να χαίρομαι που είχε παλινδρομήσει!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κι εσένα καλέ μου! Που με τα λόγια σου μου μεταδίδεις την πεποίθηση πως όλα θα πάνε καλά! Να είσαι καλά κι εσύ κι όλοι οι αγαπημένοι σου σου εύχομαι!


  8. πνευμα Says:

    Σου εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε καλά και θα πάνε γιατί το αξίζεις!

    Την καλησπέρα μου.


  9. Πέρασα μια καλησπέρα να πω και πέφτω στην πιο όμορφη είδηση. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!
    vloutis.wordpress.com * vloutis.blogspot.com


  10. όμορφη είδηση... μπράβο γλυκιά μου.. δεν έχω γίνει μανούλα ακόμα..αλλά το βίωσα μέσα από τις εγκυμοσύνες της αδερφής μου (Ιφιγένειας)... είναι όμορφο συναίσθημα!!!

    είμαι σίγουρη ότι αφού το θέλεις τόσο πολύ..όλα θα πάνε καλά....

    εσύ απλά χαμογέλα....

    σε φιλώ...


  11. Καλημέρα !

    Είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά !! Να σκεφτεσαι πάντα το χαμογελο της κόρης σου και την ζεστή αγκαλιά του Στελλάκου σου και να μην σε νοιάζει τιποτα !!
    Αυτη τη φορά όλα θα πάνε κατευχην !

    Εγώ σου στέλνω πάντως όλη τη θετική μου ενεργεία !!! Και μην ξεχνάς πως το εμβρυο αισθάνεται όλη την ανησυχια σου κλπ γιαυτό να χαμογελάς , να διώξεις τις κακές σκέψεις απο το μυαλό σου και να πάρεις βαθιές ανασες !!!

    ¨ολα θα πάνε καλά !!!


  12. Καλημέρα !

    Είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά !! Να σκεφτεσαι πάντα το χαμογελο της κόρης σου και την ζεστή αγκαλιά του Στελλάκου σου και να μην σε νοιάζει τιποτα !!
    Αυτη τη φορά όλα θα πάνε κατευχην !

    Εγώ σου στέλνω πάντως όλη τη θετική μου ενεργεία !!! Και μην ξεχνάς πως το εμβρυο αισθάνεται όλη την ανησυχια σου κλπ γιαυτό να χαμογελάς , να διώξεις τις κακές σκέψεις απο το μυαλό σου και να πάρεις βαθιές ανασες !!!

    ¨ολα θα πάνε καλά !!!


  13. ουπς .. δημοσιευτηκε 2 φορες ...


  14. stardust30 Says:

    Εύγε Ηλιαχτίδα! Μπράβο σου και χαρά στο κουράγιο σου!
    Εγώ είμαι της αντίληψης ένα και καλό..
    Πάντως η δύναμη από την κόρη σου και τον άντρα σου είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις αυτή την άσχημη κατάσταση..
    ;)


  15. Side21 Says:

    Το μεγαλύτερο θαύμα ...
    Να κουβαλάς ζωή μέσα σου ...
    Να ένα πράγμα που δεν θα νοιώσουμε ποτέ
    και μειονεκτούμε σ' αυτό οι άνδρες ...
    Βέβαια τό' χουμε αισθανθεί εξ επαγωγής.
    Σας εύχομαι να αποχτήσετε ένα ακόμα
    υγιέστατο, χαριτωμένο αγγελούδι ...
    "Μ' ένα πόνο ..." όπως λέμε στη Σάμο.
    Πιστεύω ο καλύτερος γιατρός είναι
    η ανεβασμένη ψυχολογία ...
    Όλα θα πάνε καλά ...


  16. Nobilis Says:

    Όλα θα πάνε καλά Ηλιαχτίδα μας.
    Όλα.


  17. Ellie Says:

    Η φύση είναι σοφή!!! Εκείνη ξέρει καλύτερα από εμάς τι πρέπει να κάνει! Άστην λοιπόν να κάνει την δουλειά της και εσύ απόλαυσε αυτό το θαύμα που σου συμβαίνει!


  18. Πίστεψέ το !! Να το λες και να το ξαναλές "ΌΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ" !!!!
    Και ασχολήσου με άλλα πράγματα , να ξεχνιέσαι !!
    Πάντως σου στέλνω θετική ενέργεια με Αιγαιοπελαγίτικα κύματα και πολλές πολλές ευχές και "ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ" φιλιά !!


  19. Zaphod Says:

    Απο εμένα τις θερμότερες ευχές.

    Ψυχραιμία και θετική σκέψη!!

    love&kisses
    zaphod


  20. Πνεύμα μου γλυκομίλητο Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Δεν ξέρω αν το αξίζω, ξέρω όμως με βεβαιότητα πως όλοι εσείς οι φίλοι μου αξίζετε πάρα πολλά!!! Να είσαι καλά!


  21. Αγαπητέ Κώστα κι εσένα Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Ναι, η είδηση είναι πανέμορφη, αρκεί να έχει & αίσιο τέλος...


  22. "Ζάχαρη" τα λόγια σου Ζαχαρούλα μου! Και ναι, χαμογελάω βλέποντας πόσους φίλους έχω που μου στέλνουν τις θερμότερες ευχές τους! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Και ξέρω πως κι εσύ όχι μόνο θα το ζήσεις το μεγαλείο της μητρότητας μα & θα το καταχαρείς!!!
    Φιλιά


  23. Ιφιγένειά μου, καλώς ήρθες καταρχήν απ΄το "σπιτικό" μου. Δεν με βρήκες στα καλύτερά μου, αλλά το παλεύω. Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Aρχίζω πια να το πιστεύω κι εγώ πως θα τα καταφέρω-ουμε! Ό,τι καλύτερο & σε σένα καλή μου, να χαίρεσαι την υπέροχη οικογένειά σου & να σε χαίρονται!
    Φιλιά


  24. Stardust30 μου, η γιαγιά μου έλεγε "ένα ίσον κανένα"... Βέβαια στο θέμα παιδί δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσε να ισχύει κάτι τέτοιο, μα εγώ επειδή ακριβώς είμαι τρελλαμένη με τα παιδιά, τα θεωρώ ειλικρινά Αγγέλους, κάποτε έλεγα πως θα κάνω ...ποδοσφαιρική ομάδα με τα παιδιά μου! Σήμερα βέβαια αναθεώρησα βλέποντας πόσο δύσκολες είναι οι εποχές που ζούμε, αλλά πάλι 2-3 τουλάχιστον θα ήθελα πολύ να κάνω! Για να έχουν & μεταξύ τους παρέα!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κι εσένα μέσα από την καρδιά μου! Να είσαι καλά


  25. Γλυκέ Side21 να είσαι καλά! Κι εδώ στη Ρόδο το λένε το "με ένα πόνο", το έχω μάθει πια κι εγώ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θερμά! Και ναι, είναι όντως υπέροχο θαύμα & ναι, πιστεύω πια πως θα το ξαναζήσω!


  26. Hamomilaki!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ξέρεις πώς ένιωσα με το μήνυμα αυτό; Σα να με επισκέφτηκαν τα παιδιά όλου του κόσμου για να μου πουνε να μην ανησυχώ!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ...


  27. Γλυκό Ell-άκι κι εσένα σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Και βέβαια καλώς ήρθες απ΄τα μέρη μου! Θα τα λέμε. Η φύση πραγματικά ξέρει!



  28. To παραπάνω σχόλιο ήταν ...αισθητική παρέμβαση της κορούλας μου!!! Θέλησα να το διαγράψω αλλά για κάποιο λόγο ο blogger δεν μου δίνει τη δυνατότητα, οπότε θεωρώ πως πρέπει να το αφήσω!


  29. Αθηνά μου, είσαι κι εσύ μια υπέροχη e-φίλη! Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σίγουρα η θετική σου ενέργεια μου χρειάζεται καλή μου & σίγουρα τα υπέροχα αιαγαιοπελαγίτικα κύματα που μου την προσέφεραν μου έκαναν καλό! Να είσαι καλά


  30. Zaphod μου να είσαι καλά! Η ψυχραιμία είναι πραγματικά λέξη-κλειδί για την κατάσταση που βιώνω... Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Το παλεύω πάντως! Θα τα πούμε


  31. Φίλοι μου με όλα αυτά τα μηνύματά σας αλλά & τα e-mails που μου στείλατε (πολλά περισσότερα από όσα θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ!) έχετε καταφέρει να με κάνετε να συγκινηθώ πραγματικά πολύ... Τί να πω; Είσαστε όλοι ΥΠΕΡΟΧΟΙ!
    Μέσα σ΄αυτές τις τέσσερις μέρες βίωσα τη μεγαλύτερη απόδειξη πως η e-φιλία μπορεί να είναι & αληθινή & μεγαλειώδης!!! Θα το θυμάμαι αυτό σε όλη μου τη ζωή...
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!
    Μακάρι να μπορούσα να κάνω κι εγώ κάτι για όλους εσάς για να σας δείξω την εκτίμησή μου!
    Σχετικά με το θέμα της εγκυμοσύνης μου δεν έχω ακόμη νέα αφού δεν με έχει δει ακόμη γιατρός. Θα φροντίσω να πάω μέσα στην εβδομάδα & θα σας ενημερώσω οπωσδήποτε στο μεθεπόμενο (τώρα θα ανεβάσω κάτι που έμαθα σήμερα & με έκανε έξαλλη & το οποίο πρέπει να μάθει όλος ο κόσμος) post μου.
    Ωστόσο, ειλικρινά νιώθω σα να ξαναγεννήθηκα! Με κάνατε να πιστέψω πραγματικά πως θα τα καταφέρω κι αυτό είναι ένα τεράστιο δώρο που μου χαρίσατε όλοι εσείς, χωρίς καν να με γνωρίζετε...! Τελικά ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΗΜΕΡΑ & ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ,ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟΙ, ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ!!!
    Σας φιλώ γλυκά & θα τα ξαναπούμε σύντομα. Να προσέχετε & να περνάτε πολύ-πολύ όμορφα όλοι σας!


  32. kat. Says:

    αχ.. υπέρόχα!
    είναι σημαντικό να διαβάζουμε καλά νέα.. αλλάζει η ψυχολογία μας και η αλήθεια είνα πως τώρα τελευταία ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο υπάχει μια τάση για μιζέρια, αυτοκαταστροφή, θυμό και νεύρα..
    ας κάνουμε κάτι για αυτό! ας χαμογελάμε.
    σου εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα τέλεια.
    και θα το δεις. θα πάνε..


  33. maika Says:

    ...μα είχα αφήσει κι εγώ σχόλιο εδώ...που πήγε?? Τζίζεζ πιά...
    Όλα να πανε καλά!!!
    Όλα θα πάνε καλά!!!!
    Θα δεις!!! όου γιές!!!
    πολλά πολλά φιλιά
    ;0)))


  34. Kat μου καλώς ήρθες! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ για την ενθάρρυνση & για τα χαμόγελα!!! Σίγουρα βοηθάνε. Να είσαι καλά! Θα τα λέμε


  35. Maik-ουλίνα μας, θα το ...πήρε ο blogger το προηγούμενο σχόλιο! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ καλή μου! Θα ενημερώσω για τις εξελίξεις.
    Φιλιά πολλά