ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ

Όταν ο Άντρας έχει κέφια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To επανωφόρι της φωτογραφίας μου το έδωσε χθες βράδυ ο λατρεμένος μου σύντροφος & σύζυγος (με την πραγματική σημασία της λέξης*), σα δώρο-έκπληξη για τα γενέθλιά μου την Πέμπτη! Είναι ολομέταξο & άρα εποχιακό, ακριβώς δλδ ό,τι χρειαζόμουνα! Δεν είναι υπέροχο;!!!!!!!

*Σύζυγος: ο/η που βρίσκεται στον ίδιο ζυγό! Απόλυτα σωστό δεν είναι αυτό; Αφού η συμβίωση-γάμος είναι όντως ζυγός, φέρει βάρη, προβλήματα & δυσκολίες... Αλλά όταν δύο μαζί, ενωμένοι άνθρωποι καλούνται να τα αντιμετωπίσουν όλα αυτά, τότε βέβαια είναι πολύ πιό εύκολο!

Tον επόμενο μήνα έχει ο Στυλιανός μου γενέθλια! Ναι, εγώ είμαι στο ζώδιο Ζυγός με ωροσκόπο Σκορπιό κι εκείνος Σκορπιός με ωροσκόπο Ζυγό (αν έχουν τελικά καμμιά αξία τα ζώδια)!!! Αλλά το θέμα μου είναι άλλο: εγώ τί να του πάρω για τα γενέθλιά του; Ρίξτε ιδέες!
Σας φιλώ γλυκά!
24 Responses
  1. Fibi Says:

    Πολύ γουστόζικο είναι, είδες όμως τι σου κάνουν οι εκπλήξεις, εκεί που είσαι στον κόσμο σου σε ξετρελλάινουν σαν μια ευχάριστη αναλαμπή! Να του πάρεις κάτι που στο είχε πει καιρό πριν έτσι ώστε να το έχει ξεχάσει απο τότε, δεν ξέρεις τι συγκίνηση που θα πάρει...


  2. Fibούλα έχεις απόλυτο δίκιο!!! Πράγματι, πέρισυ την Άνοιξη είχα δει ένα παρόμοιο επανωφόρι σε μια όμορφη βιτρίνα, του το είχα δείξει κι ο καλός μου πήγε τώρα το έψαξε, το βρήκε & μου το πήρε! Αυτά μας κάνουν & μας σκλαβώνουν!
    Φιλιά κούκλα!

    *Μου έδωσες μια πολύ καλή ιδέα!


  3. maika Says:

    τέλειο είναι!!! μεγειά! τυχερούλα!!
    να είστε πάντα πολύ αγαπημένοι!!
    ό,τι δώρο και να του πάρεις...εσύ θα είσαι πάντα το καλύτερό του!!!
    και χρόνια σου πολλά και καλά!!
    ;0)))


  4. Eυχαριστώ πολύ-πολύ Maikουλίνα μας! Είμαι όντως (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) τυχερή!!! Μη φανταστείς, έχουμε βέβαια κι εμείς σα ζευγάρι τις καλές & τις κακές μας στιγμές, αλλά τελικά αυτές είναι που μας δένουν περισσότερο!
    Φιλιά κούκλα!


  5. Pink_Fish Says:

    μ' αρέσει πολύ το coat,ωραία χρώματα. Έτσι πρέπει να είμαστε μ' αυτούς που αγαπάμε, γενναιόδωροι και να βρίσκουμε αυτά που τους αρέσουν για να τους ευχαριστούμε. Να χαίρεσαι τους αγαπημένους σου


  6. Ανώνυμος Says:

    Με γειάαααααααααα!
    Σημαντικότερη βλέπω την κίνηση παρά την ομορφιά του δώρου.
    Θα πρότεινα μια γραβάτα στα χρώματα που του αρέσουν (εάν φοράει βέβαια), μια ακριβή πένα (αν γράφει συχνά), ένα άρωμα της αρεσκείας του, τέλος καλή ιδέα θα ήταν ένα μπουκάλι σαμπάνιας που θα πιείτε σε ένα ιδιαίτερο μέρος που σημαίνει πολλά και για τους δυο σας..


  7. Καλησπέρα και μπαίνω με το δεξί !! Είχα πάει βόλτα στην Ζαχαρούλα και είδα οτι είσαι Ζυγός, λέω δεν πάω μια βολτούλα, ίδιο ζώδιο είμαστε, κάτι κοινό θάχουμε , μπαίνω στην σελιδούλα σου, διαβάζω και τι να δω !! Λοιπόν κόλλημα με τα ζώδια δεν έχω , αλλά ... είμαι Ζυγός και ο λατρευτός αντρούλης μου Σκορπιός, οπότε πιάνομαι απ αυτά και θα σε επισκέπτομαι !! Τώρα , στην ερώτησή σου , τι δώρο να του κάνεις !! Ξέρεις εσύ ... θα σου απαντήσω !!!! Χάρηκα !!


  8. Eυχαριστώ πολύ γλυκό Ροζ Ψαράκι! Και σε σένα τα καλύτερα εύχομαι! Καλώς ήρθες & στη δική μου ...γυάλα!


  9. Stardust μου να είσαι καλά! Όντως η κίνηση είναι που σκλαβώνει! Όπως & το σημερινό λουλούδι του! Η γραβάτα δεν παίζει σαν ιδέα γιατί σε λίγο δε θα έχουμε πού να τις βάλουμε τόσες γραβάτες (συν πως τα τελευταία χρόνια τις φοράει όλο & σπανιότερα), η πένα όμως μου άρεσε πολύ! Η σαμπάνια θα είναι σίγουρα στο κόλπο!
    Φιλιά & ό,τι ποθείς σου εύχομαι!


  10. Γλυκιά ζυγούλα Αθηνά η χαρά είναι πραγματικά όλη δική μου! Ευχαριστώ πολύ, θα τα λέμε λοιπόν σίγουρα!!!
    Τα φιλιά μου


  11. Αθηνούλα & Αιγαίο βλέπω! Σάμος εσύ, Ρόδος εγώ! Έ, το καλοκαίρι να βρεθούμε σίγουρα για διακοπούλες!


  12. Ανώνυμος Says:

    πολύ όμορφο το μεταξωτό!!! το ζηλεύω ;-)

    πάντα είχα δυσκολίες στο να επιλέξω δώρο για τον (τέως) σύντροφο - απ' όλα έχουμε - τι στην ευχή να πάρεις;

    ένα μποξεράκι πάντα είναι χρειαζούμενο - τι άλλο να σκεφτώ; ευτυχώς που τέτοιες σκοτούρες δεν έχω τώρα ;-)

    ναι, η λέξη ΖΥΓΟΣ με τρομάζει εμένα...


  13. Καλώς την Ηλιαχτίδα μας!
    Χρόνια Πολλά με αγάπη κι υγεία για σένα και την υπέροχη οικογένειά σου.
    Το παλτό απλά ΑΠΙΘΑΝΟ...
    Για μένα, το καλύτερο δώρο είναι ένας μεγάλος περίπατος στην παραλία και πολλές αληθινές αγκαλιές... Τί άλλο?
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  15. Γλυκιά μου Συμέλα! Ίσως σε τρομάζει η λέξη απλά γιατί ο τέως δεν σε ξεφόρτωνε(όσο θά'πρεπε) από κάποια από τα βάρη που αυτή φέρει... Είμαι σίγουρη, πως όταν βρεθεί ο κατάλληλος (γιατί τώρα βέβαια τα κριτήριά σου είναι πολύ πιό έμπειρα από ότι στα πολύ νεανικά σου χρόνια) αυτομάτως θα πάψει να σε τρομάζει! Από την άλλη, μάλλον είναι & το απολύτως φυσιολογικό να τη φοβόμαστε όλοι μας: αφού μας αλλάζει τη ζωή & τη γεμίζει ευθύνες & μας ξεβολεύει! Το θέμα είναι ωστόσο να επικεντρώνουμε στα θετικά της!
    Φιλάκια πολλά!

    *Ευχαριστώ πολύ & για την ιδέα!


  16. bluesmartoulis σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Και σε σένα τα καλύτερα κούκλα εύχομαι!!!
    Κι έχεις απόλυτο δίκιο: τίποτα καλύτερο από την αληθινή αγκαλιά!!!Φιλάκια καλή μου


  17. Ellie Says:

    Είναι πανέμορφο!!! Πέραν της χειρονομίας που σε συγκινεί ούτως ή άλλως!! Δεν νομίζω ότι μπορούμε να δώσουμε καλές συμβουλές στο τι να του πάρεις όμως!! Ό,τι και να σου πούμε, εσύ ξέρεις! Δική μου γνώμη, αν και νομίζω ότι αναφέρθηκε ήδη, κάτι το οποίο είχε αναφέρει ότι θέλει και για χ,ψ λόγους δεν το αγοράζει μόνος του!!Στη δική μου περίπτωση έχω δει ότι μετράει πολύ!!Ακόμα κι αν είναι χαζομαρούλα! :)


  18. Παιδιά, εμένα γιατί μου φαίνεται λίγο κιτς;
    Μάλλον επειδή στα ενδειματολογικά ήμουν ανέκαθεν κακόγουστος!


  19. Δίκιο έχεις Ell-άκι μου! Έχω ήδη κάτι στο νου μου που το ανέφερε κάποια στιγμή το καλοκαίρι!
    Να είσαι καλά κουκλίτσα!


  20. Ή ίσως Ασκαρδουλίνο μας γιατί η ειδικότητά σου είναι το ..."γδύνειν" κι όχι "ντύνειν" μια γυναίκα ;-)
    Πάντως βλέπεις πως ο γυναικείος πληθυσμός το υπερψηφίζει, οπότε βλέπε να μαθαίνεις κι εσύ τί μας αρέσει!
    Τα φιλιά μου


  21. πνευμα Says:

    Νομίζω πως το καλύτερο δώρο που θα μπορούσες να του κάνεις είναι να το φορέσεις, να το ευχαριστηθείς και να του χαρίσεις και ένα ζεστό χαμόγελο...

    Χρόνια σας πολλά και καλά.

    Ένα πνεύμα


  22. marilia Says:

    Μπράβο! Με γεια σου και καλοφόρετο! Είναι πολύ όμορφο!! Ευχές και για τα γενέθλιά σου! Πολύχρονη κι ευτυχισμένη! :)

    σνουποφιλιά


  23. Γλυκό μας Πνεύμα έχεις τόσο δίκιο! Γιατί βέβαια πάντοτε ένα ζεστό, αληθινό χαμόγελο ζεσταίνει & την καρδιά μας! Ευχαριστώ πολύ κι εσύ να είσαι καλά & να περνάς ζεστές στιγμές με πολλά αγαπημένα σου πρόσωπα!


  24. Καλώς την τη Σνουπίτσα μας! Ευχαριστώ πάρα πολύ καλή μου για τις ευχές, να είσαι καλά! Και να περνάς κι εσύ πολύ-πολύ όμορφα με τον ..."ακατονόμαστο" που δηλώνει & κακόγουστος ενδυματολογικά!
    Φιλάκια πολλά & θα τα λέμε!