ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ


ENA "EYXAΡΙΣΤΩ" ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ & ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ!

Επειδή αφενός ποτέ δεν μου άρεσε να είμαι αχάριστη κι αφετέρου θεωρώ πως οφείλουμε να επιβραβεύουμε την καλή θέληση & τις προσπάθειες που γίνονται από κάποιους για το καλό του τόπου (άρα όλων μας), θέλω σήμερα να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Τροχαία & στη δημοτική αρχή της πόλης που μένω!

Επιτέλους, ένας από τους δρόμους που αποτελούσαν σχεδόν καθημερινή καρμανιόλα, ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΘΗΚΕ! Και μάλιστα παρά τις αντιδράσεις ορισμένων στενόμυαλων που σκέπτονται μονάχα την πάρτι τους. Κι εμένα μπορεί να μη με βολεύει όταν έρχομαι από τη δουλειά μου στη Βασιλέως Ηρακλείου για να παρκάρω στο σπίτι μου αυτή η μονοδρόμηση, ωστόσο δεν είναι δυνατό να εθελοτυφλώ & να μην κατανοώ πως η οδός αυτή είναι πάαααρα πολύ στενή για αμφίδρομη κίνηση των οχημάτων & σε συνδυασμό με τις απότομες στροφές γίνεται τρομερά επικίνδυνη...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ λοιπόν & πάλι όσους νιάστηκαν έμπρακτα για το καλό όλων μας & φρόντισαν να τη μονοδρομήσουν! Ήταν κάτι που το είχα ζητήσει κι εδώ στις 15 Οκτωβρίου 2007 κι ευτυχώς εισακούστηκα.

Γιατί πρέπει εμείς πρώτοι να νιαστούμε τον τόπο μας, για να αρχίσει να γίνεται το όνειρο πραγματικότητα...! (Eξάλλου εγώ πλέον δε θα μένω εκεί, ωστόσο χαίρομαι πραγματικά που συνέβαλα λιγάκι στο να αποτραπούν τα σχεδόν καθημερινά ατυχήματα!)
Εύγε κύριε διοικητά & κύριε δήμαρχε!
Ετικέτες | edit post
4 Responses
  1. To παρόν post ήταν στο ...ψυγείο περίπου ένα μήνα τώρα ελλείψει χρόνου!


  2. marilia Says:

    Μπεμπουλομεγαλώνετε καλά; :)

    Εγώ πάλι θέλω να σιχτιρίσω τους γειτόνους μου που μου κάνουν τη ζωή δύσκολη παρκάροντας στο οικόπεδό μου, μπροστά από την πιλοτή και τώρα με τα έργα της ΔΕΗ στο δρόμο είναι αδύνατο να μπω στο σπίτι μου. Η ευγένεια δεν πιάνει. Τη δοκίμασα. Και η υπομονή εξαντλείται.
    Αααααα, τον είπα τον πόνο μου κι ησύχασα! :):):):)

    Σνουποφιλώ σας!


  3. Καλά έκανες Μαράκι μου, τα καλά πρέπει να λέγονται και να αναγνωριζονται.

    Φιλια στις κοράκλες σου,

    Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές


  4. Fibi Says:

    Καλησπέρα σου, όλα καλά?
    Ήρθα να σου πω ένα γειά και να στε ευτυχισμένοι :)