ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΖ DVD ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑ

Όχι, δε θα σχολιάσω τα νέα οικονομικά μέτρα! Αρνούμαι. Το κάνουν άλλοι άλλωστε πολύ πετυχημένα. Θα πω απλώς πως πολύ καλά μας κάνουν μπας & ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ κάποτε...
Για τη Τζούλια όμως, φυσικά & θα μιλήσω γιατί τα έχω πάρει πάρα πολύ με την υποκρισία & την ψευτοηθική μας!!! Σήμερα ΠΑΝΤΟΥ, αλλά παντού όμως, κανάλια, ραδιόφωνο, blogs, όλοι ασχολούνται με την κοπέλα βρίζοντάς την ή στην καλύτερη κοροϊδεύοντάς τη. ΓΙΑΤΙ όμως;;;;; Τί το κακό έχει κάνει δλδ; Τί το αβάσταχτο για τη φαιδρή ηθική μας; Ποιό τρομερό παράπτωμα που δεν μπορούμε να ανεχτούμε όλοι εμείς οι ηθικοί & άμεμπτοι;;;!
Όχι, την κοπέλα-κυρία δεν τη γνωρίζω καθόλου, παρά μόνο μέσα από τη δημόσια εικόνα της, δλδ σαν μια πολύ όμορφη κοπέλα που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί αυτή την ομορφιά της & να βγάλει χρήματα, όπως κάνουν άλλωστε τόοοοοοοσες & τόσες άλλες! Οκ, γύρισε πορνό ή μάλλον για να μιλάμε την καθομιλουμένη τσόντα. Έ και;;; Εδώ γύρω μας στην αληθινή ζωή γίνεται χαμός, η τσόντα μας πειράζει εμάς; Κι εμείς γιατί τη βλέπουμε; Ή μάλλον ας το θέσω αλλιώς το ερώτημα: υπάρχει κανείς που να μη βλέπει;;; Έ;
Ή μήπως υπάρχει έστω & ένας ανάμεσά μας που να νομίζει πως μόνο η Τζούλια γυρίζει τσόντες;! Εδώ από εποχής του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου όλες σχεδόν οι ελληνίδες σταρς γύριζαν αντίστοιχες ταινίες! Όπως γυρίζουν φυσικά & σχεδόν όλες οι όμορφες, διάσημες μοντέλες & όχι μόνο... Με τη διαφορά πως αυτές έχουν την πονηριά (ή αν θέλετε δεν έχουν τα κότσια της Τζούλιας) να δεσμεύσουν τις εταιρείες να ΜΗΝ κυκλοφορήσουν τις ταινίες αυτές στην Ελλάδα ή ακόμα & στην Ευρώπη! Εδώ μέχρι & σύζυγοι πρωθυπουργών έχουν κυκλοφορήσει τέτοιες ...επιμορφωτικές ταινιούλες, στη Τζούλια εμείς τώρα κολλήσαμε; Υπάρχει ακόμη σήμερα στο ελληνικό κοινοβούλιο κυρία, βουλευτής, η οποία με τις τσόντες της προ 15ετίας περίπου "διασκέδαζε" ολόκληρο τον ελληνικό φοιτητόκοσμο της Γερμανίας! Για να μην πω & για τα άλλα, τα "καλύτερα": εδώ κυκλοφορούν κατάλογοι (ΝΑΙ κατάλογοι) με γυμνές φωτογραφίες άπειρων διασήμων (ηθοποιών, μοντέλων, τραγουδιστριών, αθλητριών, κ.λ.π.) & δίπλα στις φωτογραφίες το κασέ τους! Τί ποσό δλδ πρέπει να σκάσει όποιος θέλει να ...βγάλει τα μάτια του με τις εν λόγω κυρίες!!!
Πού ακριβώς δλδ είναι το μεγάλο παράπτωμα της Τζούλιας; Μήπως το ότι η Τζούλια ΔΕΝ είναι μουλωχτή;;;
Για να πω όμως την πλήρη αλήθεια μου, εγώ στεναχωριέμαι & ανησυχώ για την κοπέλα. Γιατί είμαστε κοινωνία όρνεων που έχουμε πέσει να την κατασπαράξουμε επειδή τολμάει να πετάει τις μάσκες... Εύχομαι μόνο μέσα από την καρδιά μου ό,τι κάνει να είναι πραγματικά δική της επιλογή & να μη την οδηγούν εκεί που θέλουν κάποια από τα ...μεγαλοόρνεα. Γιατί όντως το πολύ νεαρό της ηλικίας της (αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι γύρω στα 23) με φοβίζει λιγάκι. Αυτό & το ότι σε όλες μα όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της αυτή η πανέμορφη κοπέλα δεν μου φαίνεται να γελά με την καρδιά της, αντίθετα τη βλέπω πάντοτε παγωμένη. Κι εύχομαι απ΄την καρδιά μου να μην την έχουν κάνει να εξαρτάται από κάποιους λόγω πρέζας...
Αυτά κι άλλη φορά πριν βιαστείτε ορισμένοι να κατακρίνετε τους γύρω σας, ρίξτε μια ματιά πρώτα στα δικά σας λάθη & στη δική σας καμπούρα!
Μαρία.-

UPDATE: Προσωπικά θεωρώ εξαρχής την ιστορία με το αν ήξερε ή όχι η ίδια για το dvd φαιδρή! Απλά σκαρφίστηκαν (αυτή ή εταιρεία άραγε;) ένα έξυπνο τέχνασμα για να γίνει ντόρος κι ως γνωστόν αυτός ο ντόρος ήταν που πούλησε τα 200.000 αντίτυπα...
6 Responses
  1. erifili Says:

    Μαρία δεν θα προσθέσω τίποτα τα είπες όλα εσύ και συμφωνώ.ή Μάλλον θα πώ.Ξέρουν πως ο λαός θέλει 'άρτο και θεάματα' και βρήκαν μια Τζούλια να του το προσφέρουν.


  2. pellomaluda Says:

    an leme pos to ena den einai kako to allo den einai kako tote pou na pame na stathume?
    o kosmos kai i zoi etsi einai...


  3. Σοφία Says:

    Θα συμφωνήσω με την Erifili. Ο λαός θέλει άρτο και θεάματα, και όταν ο άρτος λιγοστεύει περισσεύουν τα θεάματα...


  4. Ανώνυμος Says:

    Εμένα μου έκανε εντύπωση πάντως πως είναι δυνατόν ΌΛΟΙ όσοι καταδικάζουν το βίντεο της τζούλιας να το έχουν δει από την αρχή μέχρι το τέλος..
    Θα καθόταν κανείς να δει μια ταινία που δεν του αρέσει;
    Μήπως ο κόσμος τελικά είναι ψευδο-υποκριτές;
    Όσο για το αυτό βίντεο- του οποίου είδα αποσπάσματα μπορώ να πω πως έχω δει και καλύτερα με ωραιότερες κοπέλες- το να βλέπω μια μεθυσμένη να κάνει έρωτα δεν το βρίσκω "αισθησιακό".


  5. H πλάκα είναι που όλες όσες έβγαιναν στα κανάλια τόσο καιρό κι έβριζαν την τύπισσα τώρα έχουν ξαμολυθεί να γυρίσουν... εκπαιδευτικές ταινιούλες κι αυτές!


  6. Heliotypon Says:

    Πολύ σωστά τα λες. Δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό στο να γυρίσει μιά τσόντα η κοπέλα. Οποιαδήπτε οπέλα. Υποκριτική κοινωνία είμαστε, αφού έχουμε ενοχοποιήσει το σεξ, την πράξη που μας έφερε στη ζωή, γιατί μας το επέβαλε η θρησκεία. Οι αρχαίοι 'Ελληνες δεν είχαν ταμπού με το σεξ. Από τότε που μπήκε στη ζωή η χριστιανική θρησκεία το σεξ γέμισε ενοχές. Βαρβαρότητες!