ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ
Ντροπή...!

http://www.youtube.com/watch?v=lSa7fHQWr6Q


Αυτό το κήρυγμα με αηδιάζει, με γεμίζει απίστευτη οργή κι εντέλει με κάνει να ντρέπομαι...
Αυτή είναι η Αγάπη σου Άνθιμε;;; Τόσο νιάζεσαι αυτούς τους άμοιρους που βλέπεις στο Σύνταγμα; Είσαι σκέτη απογοήτευση...
Ποιός δεν μπορεί να κατανοήσει τη φρίκη που ζούνε όλα αυτά τα πλάσματα, οι λεγόμενοι οικονομικοί μετανάστες, που ζούνε κάποιες φορές στοιβαγμένοι μέσα σε δωμάτια βρώμικα, ελεεινά, μακρυά από τις οικογένειές τους, χωρίς καν τα απαραίτητα & είναι άξιος να λέγεται άνθρωπος;
Ντροπή! Εσείς, τα "μεγάλα κεφάλια της εκκλησίας" κάντε κάτι άμεσα! Δεν είναι δυνατό ένα άτομο με τέτοιες ρατσιστικές, απάνθρωπες & γεμάτες κακία απόψεις να εκπροσωπεί μέρος του Χριστιανισμού. Κανείς πραγματικός χριστιανός δε θα πρέσβευε ΠΟΤΕ αυτά τα αίσχη που με τέτοια ευκολία διακηρύττει αυτός ο τύπος, ο οποίος θέλει να λέγεται κι εκπρόσωπος του Θεού!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλά λένε φυσικά πως "το ψάρι βρωμάει απ΄το κεφάλι"! Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει ήδη βρωμίσει αυτό το "κεφάλι", απομακρύνετέ το, μήπως & σωθεί από τη γάγγραινα το υπόλοιπο χριστιανικό σώμα!
ΕΙΜΑΙ ΤΌΣΟ ΕΞΟΡΓΙΣΜΈΝΗ ΠΟΥ ΔΕ ΒΡΊΣΚΩ ΛΌΓΙΑ ΤΩΡΑ...

UPDATE:
ΝΑΙ, φυσικά να φορολογηθεί & η εκκλησία!!! Επιτέλους!
Που πίνει τόσα χρόνια το αίμα φτωχών ανθρώπων, συνταξιούχων, αναξιοπαθούντων ποντάροντας στην αφέλειά τους & στο συναισθηματισμό τους...
Αλλά έχω να κάνω & 2 πολύ πιό σοβαρές προτάσεις:
1. Να δεσμεύσει το κράτος όοοοοοοοοοοολα τα ακίνητα της εκκλησίας! Μαζί φυσικά με τους υπερ-υπέρογκους λογαριασμούς καταθέσεων σε τράπεζες του εξωτερικού (δες Ελβετία)! Να δείτε πως θα ξεχρεώσουμε άμεσα τους πάντες!!! Γιατί όχι;;; Αυτός δεν υποτίθεται πως είναι ο ρόλος της εκκλησίας; Να βοηθά!
2. Υπό την προϋπόθεση όμως, πως θα τιμωρηθούν αυστηρότατα όλοι όσοι μας εξαπάτησαν & μας έφτασαν στο χείλος του γκρεμού! ΌΛΟΙ! Με ονόματα & κατασχέσεις των περιουσιών & των καταθέσεών τους (εντός & εκτός Ελλάδος)! Αυτό θα ήταν δικαιοσύνη & σωστή διακυβέρνηση!!!


Update του UPDATE:
Άκουσα/είδα προ 2-3 ημερών μία συνέντευξη ενός άλλου ιερέα, του πατρός Τιμόθεου Κιλίφη που με βρίσκει απολύτως σύμφωνη σε πολλά σημεία της. Συγκεκριμένα έλεγε:
"Εάν ξανάρθει ο Χριστός στη γη πρώτα από εμάς τους κληρικούς θα αρχίσει να τιμωρεί... Έχουμε γίνει... Ο ρόλος μας είναι να βοηθάμε αυτόν που μας έχει ανάγκη, αλλά εμάς πλέον το μόνο που μας νιάζει είναι τα χρυσά! Χρυσά, χρυσά...! (Και δείχνει με τα χέρια του υποτιμητικά τις τιάρες που φοράνε στα κεφάλια τους & τους σταυρούς που κρεμάνε στο λαιμό τους!)"
Επίσης, σχολιάζοντας την επικαιρότητα είπε για τη Τζούλια πως μόνο να στεναχωριόμαστε αξίζει γι΄αυτή την κοπέλα & μακάρι όποιος μπορεί να τη βοηθήσει! Πως κατά καιρούς έχουν περάσει από το εξομολογητήριό του άνθρωποι (άντρες & γυναίκες) που έχουν κάνει τεράστια αίσχη, μετανοούν όμως ειλικρινά κι έπειτα γίνονται οι καλύτεροι άνθρωποι, άγιοι πραγματικοί! Στέλνοντας έτσι ένα υπέροχο μήνυμα σ΄αυτή την κοπέλα πως ποτέ δεν είναι αργά & πως μπορεί πάντοτε να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της! Μπράβο λοιπόν από μένα σ΄αυτόν τον πραγματικό ιερέα! Μακάρι κι άλλοι πολλοί να συμμεριστούν τις απόψεις του αυτές & να του μοιάσουν! Γιατί αυτοί οι ιερείς είναι που φέρνουν τον κόσμο κοντά στην εκκλησία!
3 Responses
  1. Για ποιόν εκπρόσωπο μιλάμε;
    Αυτός είναι η βεντέτα του συστήματος.
    Γιατί σύστημα καταντήσανε την εκκλησία.
    Μακράν οι χειρότεροι.


  2. suncitizen Says:

    Το κακό με την ιστορία της μετανάστευσης στην Ελλάδα είναι ότι γίνεται ανεξέλεγκτα (όπως όλα βέβαια).
    Μόνη λύση είναι ο εκδημοκρατισμός και η ανάπτυξη των χωρών από όπου φεύγουν οι μετανάστες.


  3. Συμφωνώ, συμφωνώ, συμφωνώ, συμφωνώ.....(δεν έχει νόημα να το γράψω 800 φορές - ούτε τόνο δεν θα άλλαζα)