ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ







ΡΟΔΟΣ, ΝΗΣΙ ΥΠΕΡΟΧΟ, ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ!!!

Πραγματικά! Ζω εδώ 12 χρόνια τώρα αλλά από ότι φαίνεται δε θα το χορτάσω ποτέ αυτό το μαγευτικά πανέμορφο νησί! Και πώς να το χορτάσω άλλωστε όταν η ομορφιά του είναι ατελείωτη;;;
Το ΣΚ που μας πέρασε αποδράσαμε σε ένα από τα καταπληκτικά ξενοδοχεία του νησιού εκτός πόλεως (για όσους έχουν έρθει: στη Λίνδο) & πραγματικά περάσαμε τόσο τέλεια που λέγαμε χθες με τον άντρα μου ότι ήταν σα να λείψαμε 10 μέρες αντί για δύο!
Στις φωτος η θέα που αντικρύζαμε από το δωμάτιό μας ... χρειάζονται λόγια;

Γι΄αυτό λοιπόν φίλοι/ες μου, ακόμη & αν δεν μπορείτε να πάτε διακοπές τώρα (όπως εμείς που το ερχόμενο Σάββατο βαφτίζουμε τη μπεμπούλα μας κι έχουμε τρέξιμο), κάντε τη χάρη στον εαυτό σας κι αποδράστε έστω σε ένα κοντινό προάστιο, σε ένα ξενοδοχείο της αρεσκείας σας. Θα ξεφύγετε από όλους & όλα, θα αλλάξετε παραστάσεις, θα αναζωογονηθείτε! Μήπως το χρωστάτε αυτό στον εαυτό σας;! Εγώ πάντως 12 χρόνια τώρα δεν παραλείπω αυτές τις μίνι αλλά τόσο δροσιστικές αποδράσεις!

Μάλιστα, σας καλώ να έρθετε ούτως ή άλλως το Σάββατο 31 Ιουλίου στις 18:00 για να παρευρεθείτε στη βάφτιση της μικρής μας κουκλίτσας. Θα γίνει σε ένα εξίσου υπέροχα μαγικό εξωκκλήσι που βρίσκεται μάλιστα μέσα στη θάλασσα (το αυτοκίνητο δεν πάει μέχρι εκεί, περπατώντας πάνω από γέφυρα & προβλήτα θα πάμε) , τους Αγίους Αποστόλους Φαληρακίου. Και φυσικά μετά θα φάμε & θα πιούμε ποτάκι με τους φίλους μας στην πισίνα του καινούριου διαμαντιού της αλυσίδας ξενοδοχείων Atlantica Hotels, στο Holiday's Village στα Κολύμπια της Ρόδου.
Τί λέτε; Θα μας κάνετε την τιμή; Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε!

Φιλιά,
Στέλιος & Μαρία
4 Responses
  1. An-Lu Says:

    Σάββατο πρωί καταφθάνω Αθηνα, προλαβαίνω να σας έρθω?!


  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  3. Φυσικά & προλαβαίνεις! Δες τις πτήσεις για Ρόδο: http://reservations.airtickets.gr/airtickets/results.do?v=0&sid=1&xid=1280265038912
    Αλλά ενημέρωσέ με να κανονίσω δωμάτιο εγκαίρως! Πραγματικά θα χαρώ πολύ γοργονίτσα!
    Φιλάκια


  4. Heliotypon Says:

    Καθυστερημένα το διάβασα, καθυστερημένες κι οι ευχές. Να σας ζήσει να την χαίρεστε τη μπουμπούκα σας! Θείος και παππούς (από ανηψιές) εγώ, έχω 4 μπουμπούκες (οι δύο είναι μανούλες) και ξέρω τι χαρά είναι αυτά τα πλάσματα!