ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ
ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕΞ !!!

Ναι, λένε ψέματα! Πως δήθεν ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα... Φυσικά & όχι! Εμείς οι ίδιοι σκοτώνουμε τον έρωτα, όταν δε βάζουμε το μυαλό μας να σκεφθεί, όταν φερόμαστε ανώριμα, όταν παραλείπουμε πράγματα που θα μας ανανέωναν... Και σίγουρα όταν αφήνουμε το σεξ στην άκρη ή έστω, όταν αφηνόμαστε να ρουτινιάσουμε στο σεξουαλικό τομέα. Γιατί; Γιατί δλδ όταν έχουμε μόνο σχέση να βάζουμε τα δυνατά μας να έχουμε καλές επιδόσεις, φαντασία, κ.λ.π. ενώ στη μετά γάμου εποχή να βαριόμαστε ακόμη & να κάνουμε έρωτα;;;
Παρατηρείστε τα (ομολογουμένως ελάχιστα) υγιή ζευγάρια που γνωρίζετε: δεν έχω καμμιά αμφιβολία πως διαφαίνεται στη σχέση τους η ...ερωτική-σεξουαλική τους ευμάρεια! Εννοώ φυσικά πως για να πάει καλά ένας γάμος*, απαραίτητα-απαραίτητη προϋπόθεση είναι το συχνό & καλό SEX !
Γιατί πώς να το κάνουμε κιόλας: εάν έχεις εκτονωθεί & με το παραπάνω σεξουαλικά, έ, τότε όοοοοολα τα άλλα (προβλήματα, ρουτίνα, κ.λ.π.) σου φαίνονται πολύ πιό ανούσια ή έστω πιό εύκολα στο να επιλυθούν ή να τα αντέξεις! Σωστά; Ενώ αντίθετα, αν είσαι ανικανοποίητη/ος, τότε όλα σου φαίνονται χειρότερα γύρω σου, πιό δύσκολα, πιό σοβαρά.

Γι΄αυτό λοιπόν κι εσείς οι παντρεμένες/οι ΜΗΝ παραμελείτε ΠΟΤΕ αυτό το συγκεκριμένο συζυγικό σας καθήκον. Εξάλλου, ακριβώς γι΄αυτό θεωρείται καθήκον κι όχι για να το σκέφτεστε & να βαρυγκομάτε! Γιατί τότε, όχι σε μεγάλο χρονικό διάστημα, θα βρεθεί σίγουρα άλλη/ος να σας αντικαταστήσει & να τα εκπληρώσει κι εσείς το μόνο που θα κάνετε θα είναι να κλαίγεστε & να κατηγορείτε στους γύρω σας τον/την καλό/ή σας ως άπιστη, e.t.c. Δεν είναι όμως καλύτερα αντί αυτού, να βάζετε σεις τα δυνατά σας, να του πετάτε πχ τα μάτια έξω αντί για καμμιά άλλη;;;! Έ;
...................................................................

Φιλιά γλυκά & τα μάτια σας όχι τέσσερα, αλλά 1004!

* το επίπεδο επικοινωνίας ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως είναι το 1ο γιατί εδώ που τα λέμε, όσο καλό κρεββάτι-τραπέζι-καρέκλα-μπαλκόνι κ.λ.π κι αν κάνεις μαζί του/ης, αν του μιλάς & δε σε πιάνει ή εσύ λες "α" κι εκείνος καταλαβαίνει "ω" τότε ΜΗΝ κάνεις ποτέ το λάθος να φτάσεις στην εκκλησία-δημαρχείο μαζί του, θα τον έχεις βαρεθεί πριν ακόμη λήξει ο μήνας με τα ...μέλια!
Ετικέτες , | edit post
2 Responses
  1. Ζυγίνα Says:

    Συμφωνω και επαυξανω!!!
    Αν εχεις χρονο, περνα απο το συλλογικο μας "μαγαζι", εχεις προσκληση!


  2. Fibi Says:

    Μαζί σου κι εγώ, άλλωστε έχεις και καλύτερη διάθεση και χωρίς καμία υπερβολή, στροφάρεις καλύτερα :Ρ

    φιλιά