ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ


Θ Ε Ο΄Σ ! ! !

Μπουράκ Χακκί, είσαι πραγματικά ο πιό ωραίος άντρας που έχω δει!

Μαρία.-

UPDATE: Όχι, ούτε εγώ έβλεπα τούρκικα έργα κι αυτό όχι βέβαια από ρατσισμό αλλά γιατί συνήθως (έβλεπε παλιά η μαμά μου σε βιντεοκασέτες) είναι εντελώς μελό κι εγώ με το μελό δεν τα πάω καλά! Όταν μάλιστα άρχισε να παίζεται εδώ η σειρά & είδα 2-3 φορές τρέιλερ την κορόιδευα φανατικά. Έπειτα μια μέρα εντελώς τυχαία είδα ένα επεισόδιο (γύρω στο τριακοστό ) & μου τράβηξε λιγάκι το ενδιαφέρον. Το σήριαλ, όχι ο "Κενάν"! Ο εν λόγω πρωταγωνιστής τότε με εντυπωσίασε μεν ως άντρας αλλά ως ηθοποιός μου είχε φανεί λιγάκι "κρυόκwλος"... Ύστερα φρόντισα να δω & το επόμενο γιατί ανακάλυψα πως με βόλευε ιδιαίτερα η ώρα προβολής (5-7 το απόγευμα) μια που μόλις έχουν κοιμηθεί οι μικρές κι εγώ επιδιώκω λίγη χαλάρωση. Έτσι, επεισόδιο στο επεισόδιο, κατέληξα σήμερα καταγοητευμένη τόσο με τον πανέμορφο πρωταγωνιστή όσο & με την ιστορία της σειράς!
Μου αρέσει πολύ που βλέπω χλιδή εκεί, με ξεκουράζει μάλλον από τα δικά μας κανάλια που μονίμως μας θυμίζουν την οικονομική μας κατρακύλα. Λες & δε τη ζούμε καθημερινά...
Επίσης, μου αρέσει που όλα σχεδόν τα πρόσωπα της σειράς είναι όμορφα ή έστω γοητευτικά. Τρελλαίνομαι που έχει τόση δράση, τόση ένταση & τόσες ανατροπές σε κάθε επεισόδιο (προφανώς αυτό έχει να κάνει & με τη μεγάλη διάρκεια των επεισοδίων)! Ακόμη, οι διαφημίσεις που πέφτουν σ΄αυτό το σήριαλ είναι λίγες, τόσο που δεν κουράζομαι ίσα-ίσα κι αυτές ακόμη με ξεκουράζουν αφού μου δίνουν το χρόνο να βγω στο μπαλκόνι για ένα τσιγάρο.
Βέβαια δεν μπορώ να μην αναρωτιέμαι το μήνυμα που θέλουν να περάσουν στους θεατές τους οι παραγωγοί : πως οι φτωχοί δεν έχει νόημα να σηκώνουν κεφάλι;;; Πως όπως κι αν έχουν τα πράγματα, πάντοτε οι πλούσιοι δικαιώνονται όσο κι αν φταίνε; Γιατί σίγουρα καυτηριάζει έντονα τις κοινωνικές διακρίσεις ανάμεσα σε πλούσιους & φτωχούς κι αυτό η αλήθεια μου ..."κάθεται λιγάκι στο λαιμό"! Για την ακρίβεια λιγάκι παραπάνω ή μάλλον πολύ παραπάνω! Είναι προφανές πως προσφέρουν ομορφιά, πολυτέλεια & δράμα στο λαό με σκοπό να του περνάνε τέτοια μηνύματα: "μην κάνετε τον κόπο να διεκδικήσετε το δίκιο σας εφόσον είστε φτωχοί, άδικος κόπος"... Φυσικά αυτά στους Έλληνες δεν πιάνουν!
Εν κατακλείδι, πραγματικά κουκλιά οι πρωταγωνιστές (Κενάν, Λάμια, Τζαβιντάν) αλλά ως γυναίκα, το άριστα με τόνο θα το δώσω δικαιωματικά στον περήφανο κι επιβλητικό αλλά πολύ γλυκό ταυτόχρονα, στον ελκυστικότατο "Χουσείν Κενάν Γκιούν": παίδαρος!!!
ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ
ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕΞ !!!

Ναι, λένε ψέματα! Πως δήθεν ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα... Φυσικά & όχι! Εμείς οι ίδιοι σκοτώνουμε τον έρωτα, όταν δε βάζουμε το μυαλό μας να σκεφθεί, όταν φερόμαστε ανώριμα, όταν παραλείπουμε πράγματα που θα μας ανανέωναν... Και σίγουρα όταν αφήνουμε το σεξ στην άκρη ή έστω, όταν αφηνόμαστε να ρουτινιάσουμε στο σεξουαλικό τομέα. Γιατί; Γιατί δλδ όταν έχουμε μόνο σχέση να βάζουμε τα δυνατά μας να έχουμε καλές επιδόσεις, φαντασία, κ.λ.π. ενώ στη μετά γάμου εποχή να βαριόμαστε ακόμη & να κάνουμε έρωτα;;;
Παρατηρείστε τα (ομολογουμένως ελάχιστα) υγιή ζευγάρια που γνωρίζετε: δεν έχω καμμιά αμφιβολία πως διαφαίνεται στη σχέση τους η ...ερωτική-σεξουαλική τους ευμάρεια! Εννοώ φυσικά πως για να πάει καλά ένας γάμος*, απαραίτητα-απαραίτητη προϋπόθεση είναι το συχνό & καλό SEX !
Γιατί πώς να το κάνουμε κιόλας: εάν έχεις εκτονωθεί & με το παραπάνω σεξουαλικά, έ, τότε όοοοοολα τα άλλα (προβλήματα, ρουτίνα, κ.λ.π.) σου φαίνονται πολύ πιό ανούσια ή έστω πιό εύκολα στο να επιλυθούν ή να τα αντέξεις! Σωστά; Ενώ αντίθετα, αν είσαι ανικανοποίητη/ος, τότε όλα σου φαίνονται χειρότερα γύρω σου, πιό δύσκολα, πιό σοβαρά.

Γι΄αυτό λοιπόν κι εσείς οι παντρεμένες/οι ΜΗΝ παραμελείτε ΠΟΤΕ αυτό το συγκεκριμένο συζυγικό σας καθήκον. Εξάλλου, ακριβώς γι΄αυτό θεωρείται καθήκον κι όχι για να το σκέφτεστε & να βαρυγκομάτε! Γιατί τότε, όχι σε μεγάλο χρονικό διάστημα, θα βρεθεί σίγουρα άλλη/ος να σας αντικαταστήσει & να τα εκπληρώσει κι εσείς το μόνο που θα κάνετε θα είναι να κλαίγεστε & να κατηγορείτε στους γύρω σας τον/την καλό/ή σας ως άπιστη, e.t.c. Δεν είναι όμως καλύτερα αντί αυτού, να βάζετε σεις τα δυνατά σας, να του πετάτε πχ τα μάτια έξω αντί για καμμιά άλλη;;;! Έ;
...................................................................

Φιλιά γλυκά & τα μάτια σας όχι τέσσερα, αλλά 1004!

* το επίπεδο επικοινωνίας ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως είναι το 1ο γιατί εδώ που τα λέμε, όσο καλό κρεββάτι-τραπέζι-καρέκλα-μπαλκόνι κ.λ.π κι αν κάνεις μαζί του/ης, αν του μιλάς & δε σε πιάνει ή εσύ λες "α" κι εκείνος καταλαβαίνει "ω" τότε ΜΗΝ κάνεις ποτέ το λάθος να φτάσεις στην εκκλησία-δημαρχείο μαζί του, θα τον έχεις βαρεθεί πριν ακόμη λήξει ο μήνας με τα ...μέλια!
Ετικέτες , 2 σχόλια | | edit post
ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ


ΑΝΤΙΟ ΓΙΑΓΙΑ...
Σήμερα το πρωί πέθανε μια υπέροχη γυναίκα, η γιαγιά του άντρα μου. Δεν ήταν νέα, 85 ετών ήταν, έτσι δεν μπορούμε να πούμε "κρίμα, δεν έζησε". Είχε παιδιά, εγγόνια & η μικρή μου κόρη ήταν το 13ο δισέγγονό της. Όμως στην ψυχή ήταν πολύ νέα! Νέα κι όμορφη! Πάντοτε χαμογελαστή, αισιόδοξη, σκόρπιζε γύρω της μόνον αγάπη! Ποτέ δεν την είχα ακούσει πραγματικά να λέει κακή κουβέντα για κανέναν. Ζούσε μόνη της σε ένα σπιτάκι πολύ κοντά στις κόρες της γιατί δεν ήθελε να τις επιβαρύνει μέχρι & τα στερνά της...
Δόξα τω Θεώ δεν ταλαιπωρήθηκε, έφυγε πολύ ήσυχα. Προ μίας εβδομάδος μπήκε κοτσονάτη στο νοσοκομείο με την πιό απλή διάγνωση: γαστρεντερίτιδα. Χθες είχαν ολοκληρωθεί όλες τις οι εξετάσεις, οι γιατροί απεφάνθησαν πως είχε πλέον συνέρθει εντελώς & πως σήμερα το πρωί θα μπορούσε να επιστρέψει στο σπίτι της... Αλλά ξαφνικά η γιαγιούλα χθες το βραδάκι άρχισε να κλαίει & να παρακαλάει: "σας παρακαλώ, αν μ΄αγαπάτε πηγαίντε με στο σπίτι μου, από κει θέλω να φύγω. Θα πεθάνω, το ξέρω, είδα στον ύπνο μου το Χριστό να μου χαμογελάει, να μου ανοίγει μια πόρτα & να μου δείχνει να πάω δίπλα του να μπούμε μαζί μέσα"...
Ο γιατρός γέλασε & την κορόιδεψε:'τί΄ναι αυτά που λες γιαγιά; Δεν έχεις τίποτα, αύριο το πρωί θα είσαι στο σπίτι σου πάλι, θα μας θάψεις όλους εσύ!"
...................................................................
Σήμερα το πρωί μετά από μια πολύ ήσυχη βραδιά στο νοσοκομείο, μάζεψε με την μία της την κόρη τα ρουχάκια της χαρούμενη γιατί έπαιρνε εξιτήριο. Κατεβαίνει η κόρη της 2 λεπτά στο κυλικείο να πάρει η γυναίκα έναν καφέ κι όταν γύρισε βρήκε όλους τους γιατρούς του νοσοκομείου πάνω απ΄το κρεββάτι της γιαγιάς να προσπαθούν να τη συνεφέρουν. Ανακοπή. Δύο φορές την επανέφεραν με τον απινιδωτή αλλά ο Κύριος είχε άλλα σχέδια για κείνη. Την ήθελε πλέον κοντά του! Και κείνη έφυγε χαμογελώντας γιατί το ήξερε...
Καλό ταξίδι γλυκιά & υπέροχη γιαγιά μας! Μας λείπεις ήδη πολύ... Σ΄αγαπάμε!
ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ







ΡΟΔΟΣ, ΝΗΣΙ ΥΠΕΡΟΧΟ, ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ!!!

Πραγματικά! Ζω εδώ 12 χρόνια τώρα αλλά από ότι φαίνεται δε θα το χορτάσω ποτέ αυτό το μαγευτικά πανέμορφο νησί! Και πώς να το χορτάσω άλλωστε όταν η ομορφιά του είναι ατελείωτη;;;
Το ΣΚ που μας πέρασε αποδράσαμε σε ένα από τα καταπληκτικά ξενοδοχεία του νησιού εκτός πόλεως (για όσους έχουν έρθει: στη Λίνδο) & πραγματικά περάσαμε τόσο τέλεια που λέγαμε χθες με τον άντρα μου ότι ήταν σα να λείψαμε 10 μέρες αντί για δύο!
Στις φωτος η θέα που αντικρύζαμε από το δωμάτιό μας ... χρειάζονται λόγια;

Γι΄αυτό λοιπόν φίλοι/ες μου, ακόμη & αν δεν μπορείτε να πάτε διακοπές τώρα (όπως εμείς που το ερχόμενο Σάββατο βαφτίζουμε τη μπεμπούλα μας κι έχουμε τρέξιμο), κάντε τη χάρη στον εαυτό σας κι αποδράστε έστω σε ένα κοντινό προάστιο, σε ένα ξενοδοχείο της αρεσκείας σας. Θα ξεφύγετε από όλους & όλα, θα αλλάξετε παραστάσεις, θα αναζωογονηθείτε! Μήπως το χρωστάτε αυτό στον εαυτό σας;! Εγώ πάντως 12 χρόνια τώρα δεν παραλείπω αυτές τις μίνι αλλά τόσο δροσιστικές αποδράσεις!

Μάλιστα, σας καλώ να έρθετε ούτως ή άλλως το Σάββατο 31 Ιουλίου στις 18:00 για να παρευρεθείτε στη βάφτιση της μικρής μας κουκλίτσας. Θα γίνει σε ένα εξίσου υπέροχα μαγικό εξωκκλήσι που βρίσκεται μάλιστα μέσα στη θάλασσα (το αυτοκίνητο δεν πάει μέχρι εκεί, περπατώντας πάνω από γέφυρα & προβλήτα θα πάμε) , τους Αγίους Αποστόλους Φαληρακίου. Και φυσικά μετά θα φάμε & θα πιούμε ποτάκι με τους φίλους μας στην πισίνα του καινούριου διαμαντιού της αλυσίδας ξενοδοχείων Atlantica Hotels, στο Holiday's Village στα Κολύμπια της Ρόδου.
Τί λέτε; Θα μας κάνετε την τιμή; Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε!

Φιλιά,
Στέλιος & Μαρία
ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ


Συμπέρασμα;

"...Τα παιδιά είναι κοινωνικό ζήτημα υψίστης σημασίας, συμφωνώ.... Θα μιλήσουμε για τα παιδιά αργότερα. Για την ώρα ας ασχοληθούμε με τα κέρατα. Oμολογώ πως το κέρατο είναι η αδυναμία μου. Είναι μια έκφραση πολύ άσχημη, έκφραση ουσάρων, πολύ αγαπητή στον Πούσκιν. Το λεξικό του μέλλοντος όμως θα τη διαγράψει. Τί είναι λοιπόν τα κέρατα; Ω, τί χονδροειδής πλάνη! Περί τίνων κεράτων πρόκειται; Και γιατί μιλάμε για κέρατα; Στην ελεύθερη ένωση δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Τα κέρατα είναι φυσική συνέπεια του γάμου. Είναι να πούμε, το μέσον, που επανορθώνει το λάθος του γάμου. Είναι μια διαμαρτυρία. Απ΄αυτή την άποψη δεν έχει τίποτα το ταπεινωτικό... Και αν τότε, -υπόθεση εντελώς παράλογη- παντρευόμουνα στ΄αλήθεια, θα ήμουνα πολύ ευτυχής να αποκτήσω τα τρισκαταραμένα κέρατά σας. Θα έλεγα στη γυναίκα μου: "Αγάπη μου, ως τώρα σ΄αγαπούσα μόνο, από δώ & πέρα όμως, θα σ΄εκτιμώ βαθύτατα γιατί μπόρεσες να υψώσεις φωνή διαμαρτυρίας! "
Γελάς; Γελάς γιατί δεν έχεις τη δύναμη να ξεπεράσεις τις προλήψεις. Καταλαβαίνω πολύ καλά που να με πάρει ο διάβολος, πόσο δυσάρεστο είναι να σε κερατώνει η γυναίκα σου στο νόμιμο γάμο, αλλά αυτό είναι μια αισχρή συνέπεια, ενός αισχρού δεσμού που εξευτελίζει & τον άντρα & τη γυναίκα. Όταν όμως τα κέρατα φυτρώνουν φανερά, όπως συμβαίνει στον ελεύθερο γάμο, παύουν να υπάρχουν πια, γίνονται ακατανόητα & δεν ονομάζονται πλέον κέρατα. Αντίθετα, μ΄αυτόν τον τρόπο, η γυναίκα δείχνει πόσο μας εκτιμάει γιατί δε στεκόμαστε εμπόδιο στην ευτυχία της & μας θεωρεί πολύ εξελιγμένους αφού δε θυμώνουμε καθόλου για τον καινούριο άντρα που βρήκε. Ο διάβολος να με πάρει, σκέφτομαι όμως καμμιά φορά, πως αν παντρευόμουνα, (ελεύθερα ή νόμιμα αδιάφορο), θα έφερνα εγώ ο ίδιος στη γυναίκα μου έναν εραστή, εφόσον θ΄αργούσε να τον βρει μόνη της! "Αγάπη μου, θα της έλεγα, σ΄αγαπώ βέβαια, αλλά θέλω να μ΄εκτιμάς κιόλας, επιμένω σ΄αυτό!"
Δεν έχω δίκιο;
................"

Από το συγκλονιστικό βιβλίο "Έγκλημα & Τιμωρία" του Φ. Ντοστογιέφσκυ, Κεφάλαιο Πρώτο του Πέμπτου Μέρους.

Δικές μου σκέψεις;
Τελικά τα ίδια θέματα ταλανίζουν ανέκαθεν τους ανθρώπους από τη στιγμή που οργανώθηκαν σε "πολιτισμένες" κοινωνίες!
H δική μου γνώμη για την περίπτωση της φίλης μου στο προηγούμενο post ;
Να μην πάρει καταρχήν βιαστικές αποφάσεις κι έπειτα να μην κάνει τίποτε που δε θα την αντιπροσωπεύει...
Εγώ πάντως επιμένω να πιστεύω πως ο έρωτας μπορεί να κρατήσει! Αρκεί να φροντίζουμε να τον τιμάμε όπως του αξίζει! Αρκεί να μην ξεχνάμε εμείς πρώτοι πως είμαστε ερωτευμένοι, αρκεί να μη θεωρούμε τον άνθρωπό μας δεδομένο. Και φυσικά να κάνουμε & καμμιά ...σκανταλιά, έτσι για να τον τσιγκλάμε λιγάκι!
UPDATE:
Απόψε είναι μια υπέροχα δροσερή βραδιά καλοκαιριού! Από κείνες που σε κάνουν να θέλεις να κάνεις σχεδόν τα πάντα, να ονειρευτείς, να ερωτευτείς, να ζήσεις! Ας ζήσουμε λοιπόν!
Φιλιά & ερωτευτείτε, ομορφαίνει η ζωή μας έτσι!
Ετικέτες 4 σχόλια | | edit post
ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ


ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΜΙΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗΣ...
ή αλλιώς
"Κι όμως η γη γυρίζει?!"

Γενικά μιλώντας:
Είσαι μαζί του πάνω-κάτω μια δεκαετία. Από ΈΡΩΤΑ ΤΡΕΛΛΟ! Τα μισά εξ αυτών παντρεμένοι. Τέκνα δύο. Και νόμιζες πως όλα πάνε καλά μεταξύ σας! Πως ειδικά στον ερωτικό τομέα είστε super ! Καλύτερα κι από καινούριο ζευγαράκι! Νόμιζες...

Εδώ κι ένα χρόνο περίπου έχεις μια αδιόρατη αίσθηση πως κάτι συμβαίνει. Κάτι τα ωράρια δουλειάς του που χτυπάνε μονίμως κόκκινο, κάτι τα περίεργα ψιθυριστά τηλεφωνήματα, κάτι κάποια ψέματα που τον έπιασες να σου λέει, κάτι, κάτι, κάτι. Εξ΄αρχής τον ρωτάς ευθέως & πολύ ήρεμα, αλλά ούτε λίγο ούτε πολύ σε βγάζει τρελλή! Όμως η κατάσταση όσο περνά ο καιρός χειροτερεύει. Καμμία σημασία πια δε σου δίνει! ΕΣΕΝΑ που για πάρτη σου κάποτε κυριολεκτικά πέθαινε! Όχι μόνο αυτός δηλαδή, ολόκληρος ο αντρικός περίγυρος. Και μπορεί να πέρασαν δεκα-κάτι χρονάκια & να μην είσαι πια 25 αλλά & στα 37 σου γμτ θεά είσαι, το βλέπεις καθημερινά στα αντρικά βλέμματα γύρω σου. Τί στην ευχή, ΓΙΑΤΙ;;; Αυτό ήταν με τον έρωτα; Μας τελείωσε;;;

Και δε σου πάει να αρχίσεις τις παρακολουθήσεις, τα ψαξίματα, τις κατινιές! Ούτε με σφαίρες! Ξέρεις πως δεν έχει τίποτε το σοβαρό, πως πραγματικά μόνο ξενοπηδάει, ωστόσο αυτό ούτε το καταδέχεσαι, ούτε μπορείς ή θέλεις να το ανεχτείς! Τί στην ευχή να κάνεις τώρα; Κι έχεις κάνει τόοοοοσες θυσίες για κείνον, έχεις αλλάξει ολόκληρη τη ζωή σου. Ούφ! Πώς είναι καλύτερα να συμπεριφερθείς;
Να το παίξεις κορόιδο & να τον αφήσεις να δεις πότε θα βαρεθεί & θα σταματήσει κάνοντας κι εσύ ταυτόχρονα τη ζωούλα σου; Κι αν δε βαρεθεί; Αν είναι τέτοιος ο χαρακτήρας του & μετά απ΄αυτή βρει κάποια άλλη; Εσύ δε γουστάρεις να ζεις μέσα στην υποκρισία, ποτέ δεν το έκανες!
Και τα παιδιά; Τί είναι καλύτερο για τα παιδιά; Να τα αφήσεις να μεγαλώνουν μέσα στο ψέμα; Με έναν μπαμπά & μια μαμά που ο καθένας θα έχει τις γκομενοδουλίτσες του (όχι, εσύ μέχρι τώρα ποτέ δεν τις είχες, όμως αν πρόκειται να κάνεις υπομονή δε θα μονάσεις κιόλας!) κι απλά διατηρεί & την "οικογένεια" του για "τα μάτια του κόσμου"; Αυτά που πάντοτε κορόιδευες;! Ή απλά να κλείσεις ένα ωραιότατο ραντεβού σε ένα δικηγόρο & μετά να γυρίσει μια μέρα εκείνος στο σπίτι & να λείπεις μαζί με τα παιδιά; Πάντως τις υστερίες, τα κλάματα, τα ψέματα δεν τα μπορείς, ούτε κατά διάνοια!

Μα πού πήγαν τόσα όνειρα, τόσος έρωτας, τόσο πάθος, τόση αγάπη, τόση καψούρα;;; Τόσο ήταν;
Ψάχνεις να βρεις τα λάθη σου, αλλά όσο κι αν πίστευες πως για ένα χωρισμό πάντοτε φταίνε & οι δύο, τώρα δεν μπορείς ειλικρινά να βρεις πού φταις! ΠΟΥΘΕΝΑ!!!
Σκέφτεσαι πως μπορείς μια χαρά να του κάνεις αντίποινα μια που τόσο καλά τον ξέρεις: είναι τόσο κτητικός απέναντί σου, θα ζηλέψει τόσο που θα σαλτάρει. Θα κινήσει γη & ουρανό για να σε ξανακερδίσει. Όμως εσύ θα τον θέλεις πια;;;

Ψεύτη! Κάποτε μου είχες υποσχεθεί πως θα είσαι ερωτευμένος μαζί μου & στα 80 σου! Και είσαι μόνο 45!...
ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ




ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ = ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΔΙΚΙΑ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, IQ-ΡΑΔΙΚΙΟΥ!
Σήμερα (ή μάλλον χθες) το πρωί καθόμουνα στο μπαλκόνι μου απολαμβάνοντας τον καφέ με το τσιγάρο μου στην αναζωογονητική πρωινή δροσούλα. Όχι όμως για πολύ... Απέναντι ακριβώς ερχόταν μια ηλικιωμένη κυρία για να ανοίξει το μαγαζί της, ένα πρακτορείο προ-πό. Ξαφνικά την ακούω να φωνάζει. Έξω από το πρακτορείο της σε συγκεκριμένο σημείο βγάζουν κάθε βράδυ κάτι τεράστιες μαύρες σακκούλες απορριμάτων, φαντάζομαι γεμάτες χαρτούρα. Η ηλικιωμένη λοιπόν κυρία είχε αρχίσει να φωνάζει γιατί πάνω στα δικά τους σκουπίδια εντόπισε ξαφνικά μία μικρή σακκούλα από S-market γεμάτη κι αυτή με σκουπίδια...! Όχι λυτή (αυτό θα μπορούσε να είναι μια εξήγηση), δεμένη. Αφουγκράστηκα για να καταλάβω γιατί φώναζε: η γριά απλά ενοχλήθηκε γιατί λέει "αυτά δεν είναι δικά τους σκουπίδια"...!
Εντωμεταξύ ήρθε κι ο υπάλληλός της κι άρχισε να το συζητά ιδιαιτέρως μεγαλόφωνα μαζί του:
-(Γριά):Ποιός λές να μας τα έβαλε εδώ;
-(Υπάλληλος):Πού να ξέρω;
-(Γ):Αυτά δεν είναι δικά μας σκουπίδια!
-(Υ):Το ξέρω, αλλά τί να γίνει;
-(Γ):Αυτή θα τα έβαλε!!! (Με κακία)
Δείχνει προς το μέρος του διπλανού της σπιτιού όπου ενοικιαστές είναι μια οικογένεια αλβανών... Κι αρπάζει η ανεκδιήγητη τη σακκούλα & τη ρίχνει μέσα στην αυλή της διπλανής!!!!!!!!!! Το πιστεύετε;;; Χωρίς να ξέρει εάν είναι όντως δικά τους, έτσι απλά! Επειδή η διπλανή της είναι αλβανή, προτιμά να τα φορτώνει σ΄αυτή...

Έ, δεν άντεξα, της την είπα της γριάς. Με ποιά λογική δλδ αποφασίζει πως τα είχε βάλει η κοπέλα από την αλβανία; Και γιατί να μην τα είχε βάλει απλά η ελληνίδα γειτόνισσά της από την άλλη πλευρά του κτιρίου;;;
Μου φαίνεται εντελώς ανόητο να γίνονται φασαρίες για τέτοια πράγματα (& τί έγινε δλδ αν κάποιος της άφησε μια μικρή σακουλίτσα σκουπιδιών; Και όχι, δεν ήταν δικά μου, εγώ έχω αγοράσει δικό μου κάδο απορριμάτων & είμαι ήσυχη) κι επίσης μου κάνει για μεγάλη αδικία το να επιρρίπτουμε/φορτώνουμε στους έρημους τους μετανάστες οτιδήποτε στραβό γίνεται που μας ενοχλεί. Σε κάτι τέτοιες φάσεις είναι που φανερώνουμε το πραγματικό μας επίπεδο, την κουλτούρα μας, την ανθρωπιά μας! Κρίμα όμως, γιατί τη συγκεκριμένη γριά την είχα μέχρι σήμερα σε μια σχετική εκτίμηση...
ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ


ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ: RAPEX!

Το RAPEX είναι το σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για μη ασφαλή καταναλωτικά προϊόντα (εξαιρούνται τρόφιμα, φαρμακευτικές και ιατρικές συσκευές, που καλύπτονται από άλλους μηχανισμούς).

Βοηθά στη γρήγορη ανταλλαγή πληροφοριών ανάμεσα στα κράτη μέλη, σχετικά με τα μέτρα που ελήφθησαν για να προλάβουν ή να απαγορεύσουν τη διακίνηση ή χρήση προϊόντων που εμπεριέχουν κίνδυνο ή πιθανό κίνδυνο σχετικά με την υγεία ή ασφάλεια των καταναλωτών.

Στη σελίδα http://www.efpolis.gr/el/rapex.html θα βρίσκετε όλες τις λίστες απαγορευμένων-επικίνδυνων προϊόντων με χρονολογική σειρά που αυτές καταρτίστηκαν. Μη βαρεθείτε να τις επισκέπτεσθε για να ενημερώνεστε συχνά γιατί όπως διαπίστωσα η ίδια, κάποια από αυτά εξακολουθούν να πωλούνται κανονικότατα στη χώρα μας... Oh, yes!
ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ



Της Δημοκρατίας ...το κάγκελο!



Είμαστε λέει πολιτισμένοι... Είμαστε Δημοκράτες! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ είμαστε! ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ αθώων ψυχών είμαστε! Όλοι μας! Εσείς ανεγκέφαλοι, πορωμένα κομματικά στελέχη (καμμία σημασία δεν έχει ποιού κόμματος)που πετάξατε τις μολότοφ, αλλά -το χειρότερο- κι εμείς όλοι μας που σας ανεχόμαστε, σας αφήνουμε πρόσφορο έδαφος για να δολοφονείτε, σας το επιτρέπουμε. Ντρέπομαι. Και για λογαριασμό μου κι ας ζω στην άλλη άκρη της Ελλάδος. Που δεν έκανα τίποτε, που δε μεθόδευσα κάτι για να το αποτρέψω. Κι ας μην μπορούσα...
Είστε χαρούμενα τώρα καθίκια; Νιώθετε άντρες; Δυνατοί; Μήπως Θεοί; Μπράβο σας ρε... Καταφέρατε ρε ψευτοεπαναστάτες της δεκάρας να κάψετε ζωντανούς τον Τσακάλη Επαμεινώνδα, 36 ετών, τη Ζούλια Παρασκευή, 35 & την Παπαθανασοπούλου Αγγελική, 32. Επανάσταση το λέτε εσείς αυτό βρε ξεφτίλες; Έ; Ξέρω, θα μου πείτε τις γνωστές παπαριές, πως επανάσταση χωρίς να χυθεί αίμα δεν μπορεί να γίνει, πως κάποιοι αθώοι πάντοτε την πληρώνουν κι άλλες τέτοιες εξυπνάδες! Όμως ξέρετε κάτι; Αυτά είναι μπούρδες! Φυσικά & γίνονται & αναίμακτες επαναστάσεις, μονο που πρώτα πρέπει να βάζουμε το μυαλουδάκι μας να σκεφτεί, δε λειτουργούμε σαν πρόβατα, δεν πάμε & κάνουμε ό,τι μας σφυρίξουν...
Τί σας έφταιξαν ρε ρεμάλια οι άνθρωποι που δούλευαν να βγάλουν το ψωμάκι τους;;; Πώς σας πείραξαν; Και τί σκατά δημοκρατία είναι αυτή αν δεν μπορούν, όσοι θέλουν, να μην απεργήσουν; Δικαίωμά τους! Ούτε μπορούμε εμείς να ξέρουμε τους λόγους που τους ανάγκαζαν να το κάνουν, αλλά ούτε & μας αφορούν...
Εάν πάντως, εσείς που κάψατε ζωντανούς αυτούς τους συνανθρώπους μας (κι ευτυχώς που γλίτωσαν & κάποιοι δλδ) έχετε έστω & λίγο φιλότιμο, λίγη μπέσσα, λίγη ανθρωπιά, αν αξίζετε έστω & ελάχιστα, ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑς ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ! Ναι ρε! Για να δείξετε πως τουλάχιστον είστε έστω & λίγο άνθρωποι κι όχι μονάχα κομματόσκυλα! Για να σας δοθεί έτσι η ευκαιρία να ζητήσετε ένα συγνώμη από τις οικογένειές τους κι ας μην έχει πια σημασία. Αυτό θα πει ίσως πραγματικός επαναστάτης...

-------------------------------------------------------------------

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ & ΤΗ ΝΔ...

Οκ, μας πείσατε, έχουμε κρίση. Οικονομική κατρακύλα. Και καλά, είμαστε υποχρεωμένοι να ματαξαναχρεωθούμε, να υποθηκεύσουμε μέχρι & το μέλλον των παιδιών μας, για να μην πω των εγγονιών μας. Όμως, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΦΤΑΙΧΤΕΣ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΡΗΜΑΔΟΧΩΡΑ;;; Βρήκατε τώρα & λέτε μόνο για τους δολοφόνους των χθεσινών επεισοδίων, πως θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να τους βρείτε & να πληρώσουν. Οι μεγαλοκομπιναδόροι των κομμάτων σας που γκρέμισαν ολόκληρη χώρα, που στερούν τώρα τη συνταξούλα τόσων φτωχών ανθρώπων, ποιοί είναι;;; ΑΥΤΟΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ;
Ντροπή & αίσχος σας! ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ;
Άν νιάζεστε πραγματικά για τη δημοκρατία & για τη χώρα ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ, ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΣΟ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ, ΔΗΜΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ & ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥς!!! Άν θέλετε να το παίζετε εσείς κύριε πρωθυπουργέ έντιμος, ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΕΙΡΩΝΙΚΑ "ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΆ ΤΩΝ ΚΟΡΌΙΔΩΝ";
Άν πράγματι δε θέλετε άλλα επεισόδια σαν τα χθεσινά, γιατί δεν πράττετε λοιπόν το αυτονόητο, να δώσετε στη δικαιοσύνη τους ενόχους, όλους, ανεξαιρέτως κομματικής υπόστασης, ως οφείλετε;;; Δε βλέπετε δήθεν πως ο λαός τον οποίο εκπροσωπείτε το ΑΠΑΙΤΕΙ σύσσωμος;!
ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ
Ντροπή...!

http://www.youtube.com/watch?v=lSa7fHQWr6Q


Αυτό το κήρυγμα με αηδιάζει, με γεμίζει απίστευτη οργή κι εντέλει με κάνει να ντρέπομαι...
Αυτή είναι η Αγάπη σου Άνθιμε;;; Τόσο νιάζεσαι αυτούς τους άμοιρους που βλέπεις στο Σύνταγμα; Είσαι σκέτη απογοήτευση...
Ποιός δεν μπορεί να κατανοήσει τη φρίκη που ζούνε όλα αυτά τα πλάσματα, οι λεγόμενοι οικονομικοί μετανάστες, που ζούνε κάποιες φορές στοιβαγμένοι μέσα σε δωμάτια βρώμικα, ελεεινά, μακρυά από τις οικογένειές τους, χωρίς καν τα απαραίτητα & είναι άξιος να λέγεται άνθρωπος;
Ντροπή! Εσείς, τα "μεγάλα κεφάλια της εκκλησίας" κάντε κάτι άμεσα! Δεν είναι δυνατό ένα άτομο με τέτοιες ρατσιστικές, απάνθρωπες & γεμάτες κακία απόψεις να εκπροσωπεί μέρος του Χριστιανισμού. Κανείς πραγματικός χριστιανός δε θα πρέσβευε ΠΟΤΕ αυτά τα αίσχη που με τέτοια ευκολία διακηρύττει αυτός ο τύπος, ο οποίος θέλει να λέγεται κι εκπρόσωπος του Θεού!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλά λένε φυσικά πως "το ψάρι βρωμάει απ΄το κεφάλι"! Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει ήδη βρωμίσει αυτό το "κεφάλι", απομακρύνετέ το, μήπως & σωθεί από τη γάγγραινα το υπόλοιπο χριστιανικό σώμα!
ΕΙΜΑΙ ΤΌΣΟ ΕΞΟΡΓΙΣΜΈΝΗ ΠΟΥ ΔΕ ΒΡΊΣΚΩ ΛΌΓΙΑ ΤΩΡΑ...

UPDATE:
ΝΑΙ, φυσικά να φορολογηθεί & η εκκλησία!!! Επιτέλους!
Που πίνει τόσα χρόνια το αίμα φτωχών ανθρώπων, συνταξιούχων, αναξιοπαθούντων ποντάροντας στην αφέλειά τους & στο συναισθηματισμό τους...
Αλλά έχω να κάνω & 2 πολύ πιό σοβαρές προτάσεις:
1. Να δεσμεύσει το κράτος όοοοοοοοοοοολα τα ακίνητα της εκκλησίας! Μαζί φυσικά με τους υπερ-υπέρογκους λογαριασμούς καταθέσεων σε τράπεζες του εξωτερικού (δες Ελβετία)! Να δείτε πως θα ξεχρεώσουμε άμεσα τους πάντες!!! Γιατί όχι;;; Αυτός δεν υποτίθεται πως είναι ο ρόλος της εκκλησίας; Να βοηθά!
2. Υπό την προϋπόθεση όμως, πως θα τιμωρηθούν αυστηρότατα όλοι όσοι μας εξαπάτησαν & μας έφτασαν στο χείλος του γκρεμού! ΌΛΟΙ! Με ονόματα & κατασχέσεις των περιουσιών & των καταθέσεών τους (εντός & εκτός Ελλάδος)! Αυτό θα ήταν δικαιοσύνη & σωστή διακυβέρνηση!!!


Update του UPDATE:
Άκουσα/είδα προ 2-3 ημερών μία συνέντευξη ενός άλλου ιερέα, του πατρός Τιμόθεου Κιλίφη που με βρίσκει απολύτως σύμφωνη σε πολλά σημεία της. Συγκεκριμένα έλεγε:
"Εάν ξανάρθει ο Χριστός στη γη πρώτα από εμάς τους κληρικούς θα αρχίσει να τιμωρεί... Έχουμε γίνει... Ο ρόλος μας είναι να βοηθάμε αυτόν που μας έχει ανάγκη, αλλά εμάς πλέον το μόνο που μας νιάζει είναι τα χρυσά! Χρυσά, χρυσά...! (Και δείχνει με τα χέρια του υποτιμητικά τις τιάρες που φοράνε στα κεφάλια τους & τους σταυρούς που κρεμάνε στο λαιμό τους!)"
Επίσης, σχολιάζοντας την επικαιρότητα είπε για τη Τζούλια πως μόνο να στεναχωριόμαστε αξίζει γι΄αυτή την κοπέλα & μακάρι όποιος μπορεί να τη βοηθήσει! Πως κατά καιρούς έχουν περάσει από το εξομολογητήριό του άνθρωποι (άντρες & γυναίκες) που έχουν κάνει τεράστια αίσχη, μετανοούν όμως ειλικρινά κι έπειτα γίνονται οι καλύτεροι άνθρωποι, άγιοι πραγματικοί! Στέλνοντας έτσι ένα υπέροχο μήνυμα σ΄αυτή την κοπέλα πως ποτέ δεν είναι αργά & πως μπορεί πάντοτε να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της! Μπράβο λοιπόν από μένα σ΄αυτόν τον πραγματικό ιερέα! Μακάρι κι άλλοι πολλοί να συμμεριστούν τις απόψεις του αυτές & να του μοιάσουν! Γιατί αυτοί οι ιερείς είναι που φέρνουν τον κόσμο κοντά στην εκκλησία!
ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΖ DVD ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑ

Όχι, δε θα σχολιάσω τα νέα οικονομικά μέτρα! Αρνούμαι. Το κάνουν άλλοι άλλωστε πολύ πετυχημένα. Θα πω απλώς πως πολύ καλά μας κάνουν μπας & ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ κάποτε...
Για τη Τζούλια όμως, φυσικά & θα μιλήσω γιατί τα έχω πάρει πάρα πολύ με την υποκρισία & την ψευτοηθική μας!!! Σήμερα ΠΑΝΤΟΥ, αλλά παντού όμως, κανάλια, ραδιόφωνο, blogs, όλοι ασχολούνται με την κοπέλα βρίζοντάς την ή στην καλύτερη κοροϊδεύοντάς τη. ΓΙΑΤΙ όμως;;;;; Τί το κακό έχει κάνει δλδ; Τί το αβάσταχτο για τη φαιδρή ηθική μας; Ποιό τρομερό παράπτωμα που δεν μπορούμε να ανεχτούμε όλοι εμείς οι ηθικοί & άμεμπτοι;;;!
Όχι, την κοπέλα-κυρία δεν τη γνωρίζω καθόλου, παρά μόνο μέσα από τη δημόσια εικόνα της, δλδ σαν μια πολύ όμορφη κοπέλα που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί αυτή την ομορφιά της & να βγάλει χρήματα, όπως κάνουν άλλωστε τόοοοοοοσες & τόσες άλλες! Οκ, γύρισε πορνό ή μάλλον για να μιλάμε την καθομιλουμένη τσόντα. Έ και;;; Εδώ γύρω μας στην αληθινή ζωή γίνεται χαμός, η τσόντα μας πειράζει εμάς; Κι εμείς γιατί τη βλέπουμε; Ή μάλλον ας το θέσω αλλιώς το ερώτημα: υπάρχει κανείς που να μη βλέπει;;; Έ;
Ή μήπως υπάρχει έστω & ένας ανάμεσά μας που να νομίζει πως μόνο η Τζούλια γυρίζει τσόντες;! Εδώ από εποχής του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου όλες σχεδόν οι ελληνίδες σταρς γύριζαν αντίστοιχες ταινίες! Όπως γυρίζουν φυσικά & σχεδόν όλες οι όμορφες, διάσημες μοντέλες & όχι μόνο... Με τη διαφορά πως αυτές έχουν την πονηριά (ή αν θέλετε δεν έχουν τα κότσια της Τζούλιας) να δεσμεύσουν τις εταιρείες να ΜΗΝ κυκλοφορήσουν τις ταινίες αυτές στην Ελλάδα ή ακόμα & στην Ευρώπη! Εδώ μέχρι & σύζυγοι πρωθυπουργών έχουν κυκλοφορήσει τέτοιες ...επιμορφωτικές ταινιούλες, στη Τζούλια εμείς τώρα κολλήσαμε; Υπάρχει ακόμη σήμερα στο ελληνικό κοινοβούλιο κυρία, βουλευτής, η οποία με τις τσόντες της προ 15ετίας περίπου "διασκέδαζε" ολόκληρο τον ελληνικό φοιτητόκοσμο της Γερμανίας! Για να μην πω & για τα άλλα, τα "καλύτερα": εδώ κυκλοφορούν κατάλογοι (ΝΑΙ κατάλογοι) με γυμνές φωτογραφίες άπειρων διασήμων (ηθοποιών, μοντέλων, τραγουδιστριών, αθλητριών, κ.λ.π.) & δίπλα στις φωτογραφίες το κασέ τους! Τί ποσό δλδ πρέπει να σκάσει όποιος θέλει να ...βγάλει τα μάτια του με τις εν λόγω κυρίες!!!
Πού ακριβώς δλδ είναι το μεγάλο παράπτωμα της Τζούλιας; Μήπως το ότι η Τζούλια ΔΕΝ είναι μουλωχτή;;;
Για να πω όμως την πλήρη αλήθεια μου, εγώ στεναχωριέμαι & ανησυχώ για την κοπέλα. Γιατί είμαστε κοινωνία όρνεων που έχουμε πέσει να την κατασπαράξουμε επειδή τολμάει να πετάει τις μάσκες... Εύχομαι μόνο μέσα από την καρδιά μου ό,τι κάνει να είναι πραγματικά δική της επιλογή & να μη την οδηγούν εκεί που θέλουν κάποια από τα ...μεγαλοόρνεα. Γιατί όντως το πολύ νεαρό της ηλικίας της (αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι γύρω στα 23) με φοβίζει λιγάκι. Αυτό & το ότι σε όλες μα όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της αυτή η πανέμορφη κοπέλα δεν μου φαίνεται να γελά με την καρδιά της, αντίθετα τη βλέπω πάντοτε παγωμένη. Κι εύχομαι απ΄την καρδιά μου να μην την έχουν κάνει να εξαρτάται από κάποιους λόγω πρέζας...
Αυτά κι άλλη φορά πριν βιαστείτε ορισμένοι να κατακρίνετε τους γύρω σας, ρίξτε μια ματιά πρώτα στα δικά σας λάθη & στη δική σας καμπούρα!
Μαρία.-

UPDATE: Προσωπικά θεωρώ εξαρχής την ιστορία με το αν ήξερε ή όχι η ίδια για το dvd φαιδρή! Απλά σκαρφίστηκαν (αυτή ή εταιρεία άραγε;) ένα έξυπνο τέχνασμα για να γίνει ντόρος κι ως γνωστόν αυτός ο ντόρος ήταν που πούλησε τα 200.000 αντίτυπα...
ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ





YOOX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βαρέθηκα να ακούω από παντού για την οικονομική κρίση. Οκ, υπάρχει, το ξέρω, το ζω, τα πράγματα είναι από δύσκολα έως μαύρα κι άραχνα. Όμως με κούρασε όλος αυτός ο ντόρος. Μήπως με το να τη μνημονεύουμε συνέχεια μπορούμε & να ξορκίσουμε την κατάσταση; Όχι βέβαια! Οπότε εγώ θα πιάσω το θέμα από την άλλη πλευρά του, έτσι για αλλαγή! Ξέρω, θα μου πείτε όπως πάντα των άκρων (όλα ή τίποτα δε γράφω σαν αγαπημένο ρητό στο προφίλ μου;!) αλλά όντως έτσι είμαι: η μετριότητα με κουράζει...

KΑΙ ΠΑΛΙ ΥΟΟΧ λοιπόν! Ξέρω, πάω κόντρα αυτή τη στιγμή στα εμπορικά καταστήματα της χώρας μου. Όμως, για να πω την αμαρτία μου δε με νιάζει. Ας φροντίσουν να είναι ανταγωνιστικοί στις τιμές τους & ευσυνείδητοι. Εξάλλου, όπως έχω ξαναπεί εδώ μέσα, οι online αγορές μου ταιριάζουν ιδιαίτερα αφού μου εξοικονομούν χρόνο που μου είναι εξαιρετικά πολύτιμος! Λοιπόν www.yoox.com & βρίσκεις υπέροχα ρούχα, επώνυμα κυρίως, σε καταπληκτικές τιμές!!! Το είχα εντοπίσει πριν ένα χρόνο περίπου, αλλά τότε δεν ήξερα πως στέλνει & αντικαταβολή κι επειδή δεν είμαι φίλη του να χρησιμοποιώ κάρτες, αφού τις θεωρώ κοροϊδία των τραπεζών-νόμιμωντοκογλύφων, δεν αγόρασα. Πριν λίγες εβδομάδες όμως, μια φίλη μου μου ανέφερε πως ψώνισε από εκεί 2 υπέροχα jeans (τα είδα-δοκίμασα), το επισκέφθηκα & μέχρι σήμερα έχω βάλει 4 βαρβάτες παραγγελίες για μένα, τον καλό μου, ακόμη & για δώρα! Σειρά έχει η Σμαράγδα αφού έχει & πανέμορφα παιδικά ρουχάκια!
Οι άνθρωποι έχουν φτιάξει ένα ηλεκτρονικό πολυκατάστημα με χιλιάδες επώνυμα κυρίως προϊόντα & είναι άψογοι! Συνεπέστατοι στους χρόνους παράδοσης, σε 5-6 μέρες το πολύ λαμβάνεις την παραγγελία σου, με απίστευτα μεγάλη ποικιλία σε κάθε συγκεκριμένο είδος (πχ jeans, φούστες, κλπ), με υπερ-αναλυτική περιγραφή είδους ώστε να ξέρεις ακριβώς τι αγοράζεις (σύνθεση, style, χαρακτηριστικά πχ χαμηλοκάβαλο), σου στέλνουν ακόμη & αυτοκόλλητο με τη δ/νσή τους για περίπτωση επιστροφής & μάλιστα χρεώνονται οι ίδιοι τα μεταφορικά (επιστροφής)! Τι άλλο να θέλει κανείς;
Εννοείται πως, αφού όπως έχω επίσης ξαναδηλώσει εδώ μέσα, είμαι καταναλωτικό ον (για να μην πω «υπερ») επισκπέπτομαι το e-shop τους ανελιπώς & φροντίζω την ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας προς τέρψην κι ευχαρίστησή μας! Και μη μου πει κανείς πως υπερκαταναλωτικοί γίνονται οι άνθρωποι που δεν τα έχουν βρει με τον εαυτό τους, γιατί εγώ απλά είμαι της άλλης άποψης, πως στην κοινωνία που ζούμε σήμερα έχουμε ανεβάσει τόσο τα status που δεν μπορούμε να κυκλοφορούμε με ρούχα πολυφορεμένα. Ούτε βέβαια κι έχω εγώ ή κανένα μέλος της οικογένειάς μου κανενός είδους όφελος από τα κέρδη του εν λόγω e-shop. Πολύ απλά, την έχω πραγματικά καταβρεί να ψωνίζω από εκεί!

Πολλά φιλιά σας κι όσοι με θυμηθείτε (έστω & για ένα ρουχάκι) καλές πλοηγήσεις & με το καλό να χαρείτε τα καινούρια σας! Η φτώχεια θέλει καλοπέραση δε λένε;;;!
Ετικέτες 7 σχόλια | | edit post