ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ





YOOX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βαρέθηκα να ακούω από παντού για την οικονομική κρίση. Οκ, υπάρχει, το ξέρω, το ζω, τα πράγματα είναι από δύσκολα έως μαύρα κι άραχνα. Όμως με κούρασε όλος αυτός ο ντόρος. Μήπως με το να τη μνημονεύουμε συνέχεια μπορούμε & να ξορκίσουμε την κατάσταση; Όχι βέβαια! Οπότε εγώ θα πιάσω το θέμα από την άλλη πλευρά του, έτσι για αλλαγή! Ξέρω, θα μου πείτε όπως πάντα των άκρων (όλα ή τίποτα δε γράφω σαν αγαπημένο ρητό στο προφίλ μου;!) αλλά όντως έτσι είμαι: η μετριότητα με κουράζει...

KΑΙ ΠΑΛΙ ΥΟΟΧ λοιπόν! Ξέρω, πάω κόντρα αυτή τη στιγμή στα εμπορικά καταστήματα της χώρας μου. Όμως, για να πω την αμαρτία μου δε με νιάζει. Ας φροντίσουν να είναι ανταγωνιστικοί στις τιμές τους & ευσυνείδητοι. Εξάλλου, όπως έχω ξαναπεί εδώ μέσα, οι online αγορές μου ταιριάζουν ιδιαίτερα αφού μου εξοικονομούν χρόνο που μου είναι εξαιρετικά πολύτιμος! Λοιπόν www.yoox.com & βρίσκεις υπέροχα ρούχα, επώνυμα κυρίως, σε καταπληκτικές τιμές!!! Το είχα εντοπίσει πριν ένα χρόνο περίπου, αλλά τότε δεν ήξερα πως στέλνει & αντικαταβολή κι επειδή δεν είμαι φίλη του να χρησιμοποιώ κάρτες, αφού τις θεωρώ κοροϊδία των τραπεζών-νόμιμωντοκογλύφων, δεν αγόρασα. Πριν λίγες εβδομάδες όμως, μια φίλη μου μου ανέφερε πως ψώνισε από εκεί 2 υπέροχα jeans (τα είδα-δοκίμασα), το επισκέφθηκα & μέχρι σήμερα έχω βάλει 4 βαρβάτες παραγγελίες για μένα, τον καλό μου, ακόμη & για δώρα! Σειρά έχει η Σμαράγδα αφού έχει & πανέμορφα παιδικά ρουχάκια!
Οι άνθρωποι έχουν φτιάξει ένα ηλεκτρονικό πολυκατάστημα με χιλιάδες επώνυμα κυρίως προϊόντα & είναι άψογοι! Συνεπέστατοι στους χρόνους παράδοσης, σε 5-6 μέρες το πολύ λαμβάνεις την παραγγελία σου, με απίστευτα μεγάλη ποικιλία σε κάθε συγκεκριμένο είδος (πχ jeans, φούστες, κλπ), με υπερ-αναλυτική περιγραφή είδους ώστε να ξέρεις ακριβώς τι αγοράζεις (σύνθεση, style, χαρακτηριστικά πχ χαμηλοκάβαλο), σου στέλνουν ακόμη & αυτοκόλλητο με τη δ/νσή τους για περίπτωση επιστροφής & μάλιστα χρεώνονται οι ίδιοι τα μεταφορικά (επιστροφής)! Τι άλλο να θέλει κανείς;
Εννοείται πως, αφού όπως έχω επίσης ξαναδηλώσει εδώ μέσα, είμαι καταναλωτικό ον (για να μην πω «υπερ») επισκπέπτομαι το e-shop τους ανελιπώς & φροντίζω την ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας προς τέρψην κι ευχαρίστησή μας! Και μη μου πει κανείς πως υπερκαταναλωτικοί γίνονται οι άνθρωποι που δεν τα έχουν βρει με τον εαυτό τους, γιατί εγώ απλά είμαι της άλλης άποψης, πως στην κοινωνία που ζούμε σήμερα έχουμε ανεβάσει τόσο τα status που δεν μπορούμε να κυκλοφορούμε με ρούχα πολυφορεμένα. Ούτε βέβαια κι έχω εγώ ή κανένα μέλος της οικογένειάς μου κανενός είδους όφελος από τα κέρδη του εν λόγω e-shop. Πολύ απλά, την έχω πραγματικά καταβρεί να ψωνίζω από εκεί!

Πολλά φιλιά σας κι όσοι με θυμηθείτε (έστω & για ένα ρουχάκι) καλές πλοηγήσεις & με το καλό να χαρείτε τα καινούρια σας! Η φτώχεια θέλει καλοπέραση δε λένε;;;!
Ετικέτες 7 σχόλια | | edit post