ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ










"Μαμά ...γερνάαααμε...":-D

Χρόνια μας Πολλά & Καλά λοιπόν! Για όλα: για τις γιορτές που μόλις πέρασαν, για τα γενέθλιά μου που ήταν στις 9 Οκτώβρη, για όλα! Οι φωτογραφίες στο Παρίσι ήταν τις ημέρες των γενεθλίων μου: ευτυχώς ο καλός μου για να μου "γλυκάνει" την πίκρα των 39ων Μαΐων που έκλεινα, μου έκανε δώρο-έκπληξη το ταξίδι, που φυσικά κάναμε αφού αφήσαμε τις μικρές στη μαμά μου! Και ήταν πάλι Ε-ΞΑΙ-ΣΙΑ!!! Γιατί βέβαια το Παρίσι όσες φορές κι αν το επισκεφθείς δεν το χορταίνεις...! Και ζήσαμε & τρελλές περιπέτειες αυτή τη φορά, ρίξαμε απίστευτο γέλιο, οπότε Ναι, ήταν τα καλύτερα γενέθλια της ζωής μου κι ας μην πίστευα πως θα το έλεγα αυτό...!
Κρίση; Οκ! Και; Ο Ελληνάρας (καλώς ή κακώς) δεν το βάζει κάτω, δε λυγίζει, δεν πέφτει το ηθικό του, το παλεύει & βρίσκει πάντα τρόπους να περνάει καλά...!
Φιλιά στα μουτράκια σας & Χρόνια Πολλά κι Απτόηταααα!


*Εt voila, το πιό μεγάλο smart που έχετε δει!
8 Responses
  1. Fibi Says:

    Καλή Χρονιά!!! Χαμόγελα παντού και γλυκές φατσούλες σου εύχομαι, να είστε πάντα έτσι, χορτασμένοι από ταξίδια, γέλιο και αγάπη. Χάρηκα που πέρασες.


  2. Δηλαδή στα 50 σου, πού θα σε πάει;
    Στο διάστημα;


  3. Kαλώς τη Fibούλα μας! Να είσαι καλά γλυκειά μου, & σε σένα τα καλύτερα εύχομαι από την καρδιά μου!

    Ασκαρούλη ("κατεργαρούλη" θυμίζει αυτό, έτσι;)) Bonjour! Μπα, στα 50 μου μάλλον η έκπληξη θα είναι πως θα έχει βρει καμμιά Ρωσιδούλα τριαντάρα να πηγαίνει ταξιδάκια! Βέβαια αυτό δε θα είναι απαραίτητα κακό αν συλλογιστούμε πως & οι τριαντάρηδες μια χαρά παιδιά είναι...! ;)


  4. Ηλιαχτίδα μου.. καλή χρονιά!!!

    το Παρίσι είναι μαγευτικό ... εχώ πάει 2 φορές και θέλω όσο τίποτα να πάω 3η με τον αντρούλη μου!!!!

    εχουμε γενέθλια με μία ημέρα διαφορά.. 08/10 εγώ..

    φιλιάαααααααααααααααααα


  5. Σου εύχομαι γλυκειά Ζαχαρούλα μας να πας 3η & 4η φορά εκεί με τον καλό σου & όπου αλλού τραβάει η ψυχή σας! Εξάλλου όσες φορές κι αν έχεις πάει κάπου, όταν πας με τον εκλεκτό της καρδιάς σου πάντα είναι καλύτερα & εντελώς μαγικά...!
    Όσο για τα γενέθλιά μας, ε, όχι να το παινευτούμε αλλά οι Ζυγίνες συνήθως είμαστε καλές σε όλα!
    Φιλάκια κούκλα!


  6. Καλώς σε βρήκα ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ...και απο ότι είδα είστε ένα πανέμορφο ζευγάρι..να χαίρεστε πάντα με τον καλό σου ότι απλώχερα σας δίνει η ζωή ....που χρειάζεται..το χαμόγελο και την καλή διαθεση και τα καλήτερα πάντα θα έρχονται...αρκεί εμείς να το θέλουμε....να ειστε γεροί δυνα τοί και αγάπημενοι...όλοι σας η οικογένεια..σας ευχωμαι ότι καλύτερο θέλετε για εσας να σας το φέρει το 2012....ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ..!!!


  7. An-Lu Says:

    Πάντα τέτοια και καλύτερα!!! Καλή Χρονιά!


  8. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου Ρούλα Σμαραγδένια & Αn-Lu! Tα καλύτερα κι εγώ σας εύχομαι!